GastroMerit

Maxa din försäljning i restaurangen

Skräddarsydd utbildning.
Med kursen Maxa din försäljning tar vi dig och dina kollegor utanför er bekvämlighetszon och gör er ännu bättre! Låt oss skräddarsy en utbildning till er - som kommer motivera med både kunskap och inspiration.
GastroMerit

Sälj som ett team

Skräddarsydd utbildning.
Det här är en skräddarsydd utbildning där vi gör ett unikt upplägg för dig/er som passar er verksamhet och ert sätt att vilja arbeta för ett bra serviceskap. Kursen fokuserar på frågor om vad service är och belyser hur framgångsrika företag arbetar med att utveckla sin servicenivå med hjälp av storytelling, gästpsykologi och skräddarsydda servicemöten.
GastroMerit

Nyhet! Från kund till gäst - Kundbemötande och merförsäljning i butik

Skräddarsydd utbildning.
Alla som arbetar i butik är säljare, men vad är egentligen försäljning och vad krävs av mig som säljer till kunderna? Här får du lära dig om försäljning, merförsäljning och hur du blir en både trygg och proaktiv säljare.
GastroMerit

Endagskurs – Livsmedelshygien och HACCP

Det här är en grundläggande livsmedelsutbildning för köks- och restaurangpersonal. Utbildningen skapar stor förståelse för vikten av totalkontroll på hygien och alla hanteringssteg. Kursen inkluderar även HACCP, ett arbetssätt för att ta reda på, bedöma och kontrollera alla faror i livsmedelsproduktionen som kan utgöra ett hot mot livsmedelssäkerheten.
GastroMerit

Vegetarisk mat från världens olika kök

Skräddarsydd utbildning.
Arbetar du i skolkök och är nyfiken på vegetarisk matlagning för barn och ungdomar från olika kulturer? Under den här kursen får du och dina kollegor lära er att tänka nytt och utveckla er meny för att bättre passa barn från olika länder. Vi skräddarsyr ett upplägg som passar för dig/er och som kommer resultera i att ni tillsamans kan laga vegetarisk mat som alla barn kan gilla.


GastroMerit

Grundläggande service- och restauranghantverk

Skräddarsydd utbildning.
Det här är en utbildning som lär ut grunderna i modernt service-, värdskap och matsalsarbete. Vi skräddarsyr ett upplägg för dig/er som passar er verksamhet och ert sätt att vilja arbeta för ett bra serviceskap. Servering är mer än att sätta tallriken framför gästen på restaurangen, arbetet bottnar i många regler och traditioner som ligger till grund för arbetet i den moderna matsalen.
GastroMerit

Mat och dryck i kombination

Skräddarsydd utbildning.
Samspelet mellan mat och dryck är en viktig konkurrensfaktor som inte bara lockar gäster, utan också ökar försäljningen och omsättningen. Den här kursen skräddarsyr vi i dialog med er så att du och dina kollegor tillsammans lär er grunderna i detta viktiga ämne.
GastroMerit

TestGastroArticle

GastroMerit

Vi erbjuder skräddarsydda utbildning

Oavsett om du funderar på en köksutbildning, en bartenderkurs eller vill lära dig mer om moderna desserter så kan vi skräddarsy en kurs för dig och dina anställda.