GastroMerit

Streamad utbildning - Schemaläggning och arbetsrätt

Leder du personal och vill bli bättre på schemaläggning? Då är det här kursen för dig.
GastroMerit

Streamad utbildning - Allergier och intoleranser

Med ökad kunskap om matallergi och intoleranser mot olika födoämnen kan du enklare erbjuda alternativ till gäster som har någon form av matöverkänslighet. Det ger en trygghet och självförtroende för personalen i restaurang och kök. Den här kursen går du online och följer en lärarledd utbildning genom din dator eller telefon.
GastroMerit

Diplomerad kökschef

GastroMerits kökschefsutbildning är en vidareutbildning som ger dig fördjupade kunskaper inom ekonomi, ledarskap, organisation, service och produktkunskap.
GastroMerit

Diplomerad Restaurant Manager

Med vår diplomerade utbildning till Restaurant Manager får du kunskap och verktyg för hur du driver en framgångsrik restaurangverk­samhet. Kursen vänder sig till dig som är, eller vill bli krögare, till restaurangchefer, köksmästare eller dig som har personalansvar och annan ledarroll.
GastroMerit

Schemaläggning och arbetsrätt

Leder du personal och vill bli bättre på schemaläggning? Då är det här kursen för dig.
GastroMerit

Vegetarisk meny i världsklass

Restaurangbesökarnas intresse för och kunskap kring växtbaserad mat bara fortsätter att öka. I GastroMerits nya kurs "Vegetarisk meny i världsklass" får du lära dig att skapa en avsmakningsmeny endast med råvaror från växtriket.
GastroMerit

Vegetariskt för lunch och take away

Vill du lära dig servera växtbaserad mat som är näringsrik och god? Då är det här kursen för dig.
GastroMerit

Allergi och överkänslighet

Med ökad kunskap om matallergi och intoleranser mot olika födoämnen kan du enklare erbjuda alternativ till gäster som har någon form av matöverkänslighet. Det ger en trygghet och självförtroende för personalen i restaurang och kök.