GastroMerit

Bakverk och tårtor

Det här en kurs för dig som vill lära dig att baka fantastiska tårtor och andra härliga bakverk. Kursen leds av Cecilia Andersson, Årets konditor 2012, som guidar dig genom en dag fylld av söta smaker.
GastroMerit

Grundläggande service- och restauranghantverk

Skräddarsydd utbildning.
Det här är en utbildning som lär ut grunderna i modernt service-, värdskap och matsalsarbete. Vi skräddarsyr ett upplägg för dig/er som passar er verksamhet och ert sätt att vilja arbeta för ett bra serviceskap. Servering är mer än att sätta tallriken framför gästen på restaurangen, arbetet bottnar i många regler och traditioner som ligger till grund för arbetet i den moderna matsalen.
GastroMerit

Choklad och dekorer

En heldags chokladkurs där du lär dig tryffeltillverkning och att baka med choklad. Du får skapa tårtor, bakelser, glassdesserter, macarons, tartletter och tryfflar i olika smaker och med olika utseenden.
GastroMerit

Utveckla restaurangens servicenivå

Under denna kurs kommer vi att gå igenom vikten av att skapa en regisserad föreställning samt hur vi genomför den. Det gör vi för att vi ska kunna jobba mot målet att ha 100 % nöjda gäster och personal som ser en utveckling i sitt arbete och stannar med oss under längre period.
GastroMerit

Serveringstillstånd/Alkohollagsutbildning

Tvådagarskurs för dig som ska ansöka om serveringstillstånd eller köpa ett bolag/företag som redan har serveringstillstånd. Även serveringsansvariga har stor nytta av denna kurs.
GastroMerit

Alkohollagsutbildning

Tvådagarskurs för dig som ska ansöka om serveringstillstånd eller köpa ett bolag/företag som redan har serveringstillstånd. Även serveringsansvariga har stor nytta av denna kurs.