GastroMerit

Nyckeln till ökad lönsamhet

En kurs för dig som vill få nycklarna till hur du bäst mäter och förbättrar din verksamhet.
Med fokus på ökad lönsamhet.
GastroMerit

Streamad utbildning - Ny som chef

Bra ledarskap är en förutsättning för att lyckas på kort och lång sikt, speciellt i hotell- och restaurangbranschen, där du konkurrerar om både gäster och personal. Här får du som är ny som chef de grundläggande ledarskapsverktyg som krävs för att du ska kunna leda en grupp effektivt, till exempel delegera och följa upp uppgifter, motivera och ge konstruktiv feedback. 
GastroMerit

Diplomerad kökschef

GastroMerits kökschefsutbildning är en vidareutbildning som ger dig fördjupade kunskaper inom ekonomi, ledarskap, organisation, service och produktkunskap.
GastroMerit

Diplomerad Restaurant Manager

Med vår diplomerade utbildning till Restaurant Manager får du kunskap och verktyg för hur du driver en framgångsrik restaurangverk­samhet. Kursen vänder sig till dig som är, eller vill bli krögare, till restaurangchefer, köksmästare eller dig som har personalansvar och annan ledarroll.
GastroMerit

Ny som chef – Tvådagars chefsutbildning

Bra ledarskap är en förutsättning för att lyckas på kort och lång sikt, speciellt i hotell- och restaurangbranschen, där du konkurrerar om både gäster och personal.
GastroMerit

Framgångsrikt ledarskap

Att vara ledare är en svår konst där omgivningen ställer höga krav på dig och din förmåga. Under den här tredagarsutbildningen får du nya ledarskapsverktyg vilket ger dig ökat självförtroende i rollen som chef. Du får också göra en beteendestilsanalys för att få en bättre förståelse för dina egna styrkor och utmaningar i ditt ledarskap.
GastroMerit

Ekonomi för icke-ekonomer

Ekonomikursen för dig som inte är ekonom men som behöver större kunskap inom ekonomi. Kursen är skräddarsydd för dig inom hotell- och restaurangbranschen.
GastroMerit

Grundläggande service- och restauranghantverk

Skräddarsydd utbildning.
Det här är en utbildning som lär ut grunderna i modernt service-, värdskap och matsalsarbete. Vi skräddarsyr ett upplägg för dig/er som passar er verksamhet och ert sätt att vilja arbeta för ett bra serviceskap. Servering är mer än att sätta tallriken framför gästen på restaurangen, arbetet bottnar i många regler och traditioner som ligger till grund för arbetet i den moderna matsalen.
GastroMerit

Utveckla restaurangens servicenivå

Under denna kurs kommer vi att gå igenom vikten av att skapa en regisserad föreställning samt hur vi genomför den. Det gör vi för att vi ska kunna jobba mot målet att ha 100 % nöjda gäster och personal som ser en utveckling i sitt arbete och stannar med oss under längre period.