GastroMerit

Streamad utbildning - Systematiskt arbetsmiljöarbete, SAM - Skapa en bättre arbetsmiljö

Kursen ger dig kunskaper om hur du kan jobba med den fysiska arbetsmiljön och hur man förebygger och hanterar ohälsosam arbetsbelastning. Vi tar också upp kränkande särbehandling, hot, våldsrisker och hur du kan arbeta förebyggande.
GastroMerit

Webbutbildning - Svåra samtal

Som ledare finns det saker och situationer som inte känns så roligt eller inspirerande men som ändå måste göras. Svåra samtal är en sådan sak som många ledare oroar sig för. Den här utbildningen ger dig insikt och verktyg att hantera chefens lite svårare samtal.
GastroMerit

Webbutbildning - Feedback och feedbackkultur

Aktiv feedback gör att både människor och organisationer utvecklas och därigenom blir både arbetsklimat och resultat bättre. ”Feedback och feedbackkultur” är en utbildning där du lär dig teknik och synsätt när det kommer till konstruktiv feedback och du får tips kring hur du kan agera i olika situationer.
GastroMerit

Streamad utbildning - Skapa merförsäljning

En kurs i merförsäljning på restaurang, där du får träna på gästrelationer och hantering av självkänsla. Du lär dig om hur du kan bli bättre på att öka ordervärdet.
GastroMerit

Nyhet! Webbutbildning - Systematiskt arbetsmiljöarbete, SAM

Kursen ger dig kunskaper om hur du kan arbeta med den fysiska arbetsmiljön och hur man förebygger och hanterar ohälsosam arbetsbelastning. Vi tar också upp kränkande särbehandling, hot, våldsrisker och hur du kan arbeta förebyggande.
GastroMerit

Streamad utbildning - Ny som chef

Bra ledarskap är en förutsättning för att lyckas på kort och lång sikt, speciellt i hotell- och restaurangbranschen, där du konkurrerar om både gäster och personal. Här får du som är ny som chef de grundläggande ledarskapsverktyg som krävs för att du ska kunna leda en grupp effektivt, till exempel delegera och följa upp uppgifter, motivera och ge konstruktiv feedback. 
GastroMerit

Streamad utbildning - Allergier och intoleranser

Med ökad kunskap om matallergi och intoleranser mot olika födoämnen kan du enklare erbjuda alternativ till gäster som har någon form av matöverkänslighet. Det ger en trygghet och självförtroende för personalen i restaurang och kök. Den här kursen går du online och följer en lärarledd utbildning genom din dator eller telefon.
GastroMerit

Streamad utbildning - Grunderna i Excel

Nu erbjuder vi distansundervisning i Excel! Den här kursen går du online och följer en lärarledd utbildning genom din dator eller telefon.
GastroMerit

Online course - Food hygiene, food safety and HACCP

The training is intended to make it easier for employees who are not fluent in Swedish but who work in a kitchen in Sweden. Where the course leader in the filmed material speaks Swedish, English text has been added. Besides, all questions and knowledge texts have been translated. The technical terms used in Swedish kitchens remain.
GastroMerit

Online course - Basic course in food handling and hygiene

The training is intended to make it easier for employees who are not fluent in Swedish but who work in a kitchen in Sweden. Where the course leader in the filmed material speaks Swedish, English text has been added. Besides, all questions and knowledge texts have been translated. The technical terms used in Swedish kitchens remain.
GastroMerit

Webbutbildning - Allergier och intoleranser för restaurang

Med denna kurs håller du dig uppdaterad gällande det senaste inom kost, hälsa, allergier, intoleranser och får en ökad förståelse för olika kostönskemål och behov.
GastroMerit

Webbutbildning - Allergier och intoleranser för offentlig verksamhet

Med denna kurs håller du inom offentlig verksamhet dig uppdaterad gällande det senaste inom kost, hälsa, allergier, intoleranser och får en ökad förståelse för olika kostönskemål och behov.
GastroMerit

Webbutbildning - Ekologiska livsmedel

Under den här kostnadsfria utbildningen får du en ökad kunskap om ekologiska livsmedel. Vi besvarar bland annat frågor som vad ekologiskt egentligen är, hur man får ekonomi i inköpen av ekologiskt och vilka fördelar det finns med att välja ekologiskt.
GastroMerit

Webbutbildning - Grunderna i restaurangekonomi

Denna kurs ger dig en grundläggande introduktion till hur man skapar en lönsam restaurang. Här får du lära dig att sätta rätt priser och se till att lyfta fram och sälja den mat och de drycker som bidrar mest till restaurangens lönsamhet.
GastroMerit

Webbutbildning - Livsmedelshygien och HACCP

Det här är en grundläggande livsmedelsutbildning för köks- och restaurangpersonal. Utbildningen skapar stor förståelse för vikten av totalkontroll på hygien och alla hanteringssteg. Kursen inkluderar även HACCP, ett arbetssätt för att ta reda på, bedöma och kontrollera alla faror i livsmedelsproduktionen som kan utgöra ett hot mot livsmedelssäkerheten. 

GastroMerit

Webbutbildning – Grundkurs i livsmedelshantering och hygien

Få motivation, inspiration och kunskap kring att arbeta förebyggande med livsmedelshygien och hantering av livsmedel. Med dessa kunskaper kan du undvika kostsamma misstag och de faror som finns i samband med livsmedelshantering.  
GastroMerit

Webbutbildning - Personalutbildning i ansvarsfull alkoholhantering (AAS)

Under den här kursen får du grundläggande kunskaper i alkohollagen och kännedom om de skyldigheter och rättigheter som ett arbete med servering av alkoholhaltiga drycker innebär.
GastroMerit

Webbutbildning – Serveringstillstånd/Alkohollagsutbildning

Den här kursen är speciell framtagen för dig som ska göra kunskapsprovet för serveringstillstånd hos kommunen. Den passar även dig som vill färska upp minnet och få information om de senaste lagförändringarna. Utbildningen utgår från Sveriges alkohollag och ger dig de kunskaper du behöver för att klara provet.