GastroMerit

Kurs – Choklad och dekorer

En heldags chokladkurs där du lär dig tryffeltillverkning och att baka med choklad. Du får skapa tårtor, bakelser, glassdesserter, macarons, tartletter och tryfflar i olika smaker och med olika utseenden.
Inspiration

Korvhantverk Stockholm – korv och charkuterier helt utan tillsatser

I Sollentuna ligger Korvhantverk Stockholm, som startades av Jon Randow 2011. Här hittar du charkuterier i mästarklass som är hantverksmässigt tillverkade, med fantastiska smaker och högt köttinnehåll. Dessutom används inget nitrit och andra e-nummer.
GastroMerit

Kurs – Franska bakverk och tårtor

Det här en kurs för dig som vill lära dig att baka fantastiska tårtor och andra härliga bakverk. Kursen leds av Cecilia Andersson, Årets konditor 2012, som guidar dig genom en dag fylld av söta smaker.
Kunskap

Svenska och regionala specialiteter som ger mervärde till din meny

Martin & Servera erbjuder ett stort och ständigt växande utbud av svenska regionala och småskaligt producerade produkter från odlare, bönder och uppfödare i hela landet.
Regionalt

Regionalt

Vi erbjuder ett stort och ständigt växande utbud av svenska regionala och småskaligt producerade produkter från odlare, bönder och uppfödare i hela landet. Att köpa dina regionala produkter via oss gör det enklare för dig att handla efter säsong och erbjuda gästerna rätter som överensstämmer smakmässigt med ditt landskap eller din matlagningsidé.
GastroMerit

Kurs – Desserter med stil

Detta är en dessertkurs för dig som jobbar på restaurang. Under kursen får du fördjupad kunskap i tillagning av avancerade desserter av hög kvalitet. Vi går igenom smakkombinationer, nya tekniker, dagens desserttrender samt hur du kan jobba för att skapa intressanta presentationer.
Inspiration

Vegetarisk festmeny

Robert Hedman på dotterbolaget Grönsakshallen Sorunda har skapat en vacker och smakrik vegetarisk festmeny med svenska råvaror i säsong.