Filtrera ditt resultat
Inspiration

Julbord med säker bufféservering

Vill du erbjuda dina gäster en bufféservering som trygg och säker för gästerna? Här hittar du tips, idéer och artiklar.
GastroMerit

Corona-information från GastroMerit

Uppdaterad information våren 2021.

Med anledning av den pågående coronapandemin bevakar Martin & Servera läget och följer kontinuerligt informationen från Folkhälsomyndigheten och andra myndigheter. Vi vill bidra till ett ansvarsfullt agerande som vare sig bidrar till oro eller smittspridning.

Som ett alternativ till lärarledda kurser hos oss på GastroMerit har vi ett antal streamade utbildningar tillgängliga online. När Folkhälsomyndighetens råd lättar och vi gör bedömningen att det går att genomföra lärarledda kurser igen har vi rutiner som gör att du som kursdeltagare ska känna dig trygg när du är på kurs hos oss. 
Inspiration

”Fredagskocken” Mattias Larsson, Modern Gastronomi

”På grund av pandemin blev det totalstopp för alla event och nästan alla andra uppdrag jag hade inplanerade under april och maj. Men man får vara kreativ och tänka utanför boxen för att möta de nya utmaningarna. Jag lägger mig inte ner och har tråkigt, jag vill skapa. Det är skoj att testa de nya digitala mötesmöjligheterna”, säger Mattias Larsson, Modern Gastronomi, Stockholm.
Inspiration

Långholmens Wärdshus: Tryggt julbord det viktigaste

Möt Sofia Fröberg, kökschef på Långholmens Wärdshus, Stockholm. Här serveras under en normal julbordssäsong cirka 9 000 julbord. Men så många tror inte Sofia att det kommer att säljas i år på grund av pandemin. Hon är ändå försiktigt optimistiskt och menar att det gäller att ha en bra inställning och kämpa på.