Recept

Vaniljglass

Riktigt spännande att laborera med syra i glass. Resultatet blir en vaniljglass med ovanligt hög syrlighet som passar helt makalöst bra till chokladsåsens fylliga, lite tunga smak.
Recept

Kalljäst bröd

Elisabeth Johansson är Restaurangkonditor, bagare, författare till flera kokböcker och skribent i mattidningar. Hon har bakat olika goda bröd till förskola och skola med Serveras ekologiska mjöl. Det här kalljästa brödet förbereds med fördel dagen innan det ska bakas ut.
Recept

Zucchinibröd

Elisabeth Johansson är Restaurangkonditor, bagare, författare till flera kokböcker och skribent i mattidningar. Hon har bakat olika goda bröd till förskola och skola med Serveras ekologiska mjöl. Det här brödet blir extra nyttigt och saftigt, med tillägget av zucchini!
Recept

StikkiNikkis bästa gelato-recept

Sverige är ett glassälskande land. Under sommarhalvåret, från mars till september, äter drygt 70 procent av svenskarna glass en gång i veckan eller oftare. Här är tre goda gelato-recept, som med fördel görs på ekologiska och Kravmärkta ingredienser.