Recept

Sallad på Fyra Skånska Gryn, matjesill, rostade rotfrukter och pocherat ägg

En sallad som passar ypperligt för take away. Använd råvarorna fullt ut. Spara. Tänk Nytt. Lägg till. Förpacka. Erbjud. Gör den svarta sopsäcken besviken. Släng inte resterna som blivit över från lunchen utan sälj som take away.
Recept

Hallonpaj med hallonmousse, torkade och färska hallon

Från färdig paj till hemmagjord – Dessertpajens förvandlingsnummer är oändliga med några få trix. Hel, bitar, i glas, i burk. Det behövs väldigt lite för att få ut mycket. Uppskattat och lönsamt. Få till en otroligt god, fin och iögonfallande dessertpaj.
Recept

Ost- och skinkpaj med sallad på rostade rotfrukter

Paj är en enkel och flexibel rätt som går att variera och använda som förrätt, mellanmål eller lunch. I det här receptet kombineras pajen med ugnsrostade rotfrukter och syrliga tillbehör.
Recept

Paj på Västerbottensost, sallad på marinerad rödbeta och Fyra Skånska Gryn

Paj är en enkel och flexibel rätt som går att variera och använda som förrätt, mellanmål eller lunch. I det här receptet kombineras pajen med marinerade rödbetor, härligt goda, nyttiga gryn och syrlig citron.
Recept

Köttbullemacka

Köttbullemacka med rödbeta, smörgåsgurka och gravad äggula. Använd dig av frysta köttbullar och stek upp on demand. Det gör att du inte får något svinn och kan skapa en riktigt klassisk och god rätt.
Recept

Våffla med chokladmousse och sockrat limeskal

Våfflan kan anta flera skepnader; söt, salt eller fylld. Det enda du behöver för att nå nya höjder är våffeljärn, spritspåse och lite härlig topping. Använder du dig av apelsinfiléer, se till att använda skalet för bättre färg, smak, krisp och ekonomi.