Recept

Red velvet-semla

Red velvet-semlan är en saftig semla med smak av kakao och gräddfrosting och en härligt röd färg.
Recept

Pepparkakssemla

Pepparkaka + semla = sant. Mästerkonditor Gustaf Mabrouk har komponerat ett semmelrecept där du får det bästa av två världar.
Recept

Semla på klassiskt vis

Gustaf Mabrouk och Arla bjuder på recept på semlor. Här hittar du den klassiska semlan med grädd- och mandelfyllning.
Recept

Semmelwrap

Semmelwrapen såg dagens ljus 2015 då Mattias Ljungberg på Tössebageriet i Stockholm använde klassiska, härliga ingredienser serverade i ny, modern form. Se till att kavla degen riktigt tunt, så att wrapen går att rulla. 
Recept

Semla med dulce de leche

Mästerkonditor Gustaf Mabrouk bjuder på nya smakfulla semmelrecept tillsammans med Arla. Här med dulce de leche.
Recept

Granola med tranbär och blåbär

Ljuvligt god granola med röda och blåa bär. Servera ihop med grekisk yoghurt och toppa med honung.
Recept

Chiafröpudding

Chiapudding gjord på havremjölk med färska bär. En i personalen hos Bistroteket föreslog receptet, och efter provsmakning kvalade det in på frukostmenyn.
Recept

Fattiga riddare med vaniljglass

Klassisk frukosträtt och en av många rätter på Bistrotekets frukostmeny.
Recept

Crème au chocolat

Frukosttrenden är här för att stanna. En av alla franska klassiker är crème au chocolat.
Recept

Svampsoppa

Smakrik höstsoppa som får en härlig konsistens av getost och grädde. Kan serveras som förrätt till kött, eller på höstbuffébordet.