Recept

Broccolimedaljong med Grekisk bulgurpytt och vitlökssås

Lättlagad och näringsrik maträtt med smak av kanel, mynta och vitlök.
Recept

Tomatrigatoni och broccolimedaljong

Denna lakto-ovo-vegetariska rätt är ett klimatsmart alternativ för de som vill äta mer hållbar mat. Servera på din meny på lunchrestaurangen eller på matsedeln och var med och gör skillnad!
Recept

Broccolimedaljong med vetekornspilaff och tzatziki

Näringsrik, vegetarisk rätt med tzatsiki. Vill du se fler och veta mer om Findus klimatberäknade recept? Läs här.
Recept

Eldad röding

Eldad röding med kålrabbi, gurka, fläder och krondill.
Recept

Kryddstekt rådjur

Kryddstekt rådjur med kålrot, ost och svamp.
Recept

Pärlhöna

Pärlhöna med svartrot, gotlandslins, hasselnöt och citrontimjan.
Recept

Älgbogstaco

Älgbogstaco på kål och gräslöksolja.
Recept

Hjortrontart

Hjortrontart med tonkakräm, punsch och spansk körvel.
Recept

Hjorttartar

Hjorttartar, saltbakad beta, svart vinbär, grillad majonnäs och senapskorn.
Recept

Vaniljbavaroise med hallongelé

Chefskonditor Daniel Roos från Operakällaren har skapat dessa ljuvliga munsbitar med frisk bärsmak som passar perfekt att servera dina gäster efter maten i påsk.
Recept

Citronpraliner

Daniel Roos är en av Sveriges främsta och flitigaste konditorer. Han driver sitt eget företag Pastry Design med en mängd olika uppdrag och öppnade under våren 2014 ett konditori i krogkonceptet K-märkt i Garnisonen i Stockholm. Han var också medlem i Svenska Kocklandslaget som tog OS-guld 2012. Här har Daniel hjälpt till med lite påskinspiration och gjort några små enkla sötsaker som kan serveras som dessert eller som något lite extra till kaffet.