Recept

Eldad röding

Eldad röding med kålrabbi, gurka, fläder och krondill.
Recept

Kryddstekt rådjur

Kryddstekt rådjur med kålrot, ost och svamp.
Recept

Pärlhöna

Pärlhöna med svartrot, gotlandslins, hasselnöt och citrontimjan.
Recept

Älgbogstaco

Älgbogstaco på kål och gräslöksolja.
Recept

Hjortrontart

Hjortrontart med tonkakräm, punsch och spansk körvel.
Recept

Hjorttartar

Hjorttartar, saltbakad beta, svart vinbär, grillad majonnäs och senapskorn.
Recept

Hernö gin och tonic

Hernö Gin utsågs till världens bästa gin för Gin och Tonic av IWSC 2016. Garnera med citronzest och svartpeppar eller avnjut de rena smakerna utan garnering. En tidlös klassiker med en modern gin från Höga Kusten.
Recept

Vaniljbavaroise med hallongelé

Chefskonditor Daniel Roos från Operakällaren har skapat dessa ljuvliga munsbitar med frisk bärsmak som passar perfekt att servera dina gäster efter maten i påsk.
Recept

Citronpraliner

Daniel Roos är en av Sveriges främsta och flitigaste konditorer. Han driver sitt eget företag Pastry Design med en mängd olika uppdrag och öppnade under våren 2014 ett konditori i krogkonceptet K-märkt i Garnisonen i Stockholm. Han var också medlem i Svenska Kocklandslaget som tog OS-guld 2012. Här har Daniel hjälpt till med lite påskinspiration och gjort några små enkla sötsaker som kan serveras som dessert eller som något lite extra till kaffet.