Filtrera ditt resultat
Recept

Vaniljbavaroise med hallongelé

Chefskonditor Daniel Roos från Operakällaren har skapat dessa ljuvliga munsbitar med frisk bärsmak som passar perfekt att servera dina gäster efter maten i påsk.
Recept

Citronpraliner

Daniel Roos är en av Sveriges främsta och flitigaste konditorer. Han driver sitt eget företag Pastry Design med en mängd olika uppdrag och öppnade under våren 2014 ett konditori i krogkonceptet K-märkt i Garnisonen i Stockholm. Han var också medlem i Svenska Kocklandslaget som tog OS-guld 2012. Här har Daniel hjälpt till med lite påskinspiration och gjort några små enkla sötsaker som kan serveras som dessert eller som något lite extra till kaffet.
Recept

Nattbakad fläsksida med bakad kål

Nattbakad griljerad fläsksida med bakad kål, vit sparris, rostad mandel, smulad kornblomstost, flädervinägerjuice och kryddgrönt. Ett underbart saftigt sommar- eller höstrecept.