Filtrera ditt resultat
Recept

Braxendolmar

Den här rasande eleganta rätten är både oerhört hållbar och vansinnigt god.
Recept

Fiskqueneller

En elegant klassiker som är perfekt att servera vid större konferensluncher ihop med skummad vitvinseller hummersås.
Recept

Asiatiska fritters

Ljuvligt frasiga bollar som passar lika bra som plockmat som på en sallad eller i en taco. Smeten går utmärkt att göra i förväg men fritera gärna strax innan de ska serveras för maximalt krisp.
Recept

Hot Bream Dog

En uppdaterad hot dog som är lika frasig utanpå som len och saftig inuti. Bara fantasin sätter gränser för kryddningar och toppings.
Recept

Braxenburgare

Braxenfärs är perfekt att göra saftiga burgare på. Experimentera gärna med kryddblandningar och smaksättare i bitar såsom inlagd jalapeños, krabbkött eller kokta bönor om du vill ha mer tuggmotstånd i burgaren.
Recept

Braxenwallenbergare

En saftig fiskbiff som får en extra skjuts med mixad anjovis i smeten alternativt hackade räkor eller krabbkött.
Recept

Fiskpudding

Klassikern fiskpudding blir kryddig och god tack vare braxenfärs och fyllig muskot. Går givetvis att variera smakmässigt med exempelvis dill eller annan ört.
Recept

Fiskpaté

Med braxenfärs gör du enkelt en god, hållbar fiskpaté där smaksättningen kan variera i det oändliga. Dill, saffran, chili, soltorkad tomat eller kapris – allt fungerar lika bra till braxens milda fisksmak. En härlig förrätt med god sås alternativt en given rätt på jul- eller smörgåsbordet.
Recept

Braxenfärs – Grundrecept för biff, burgare, bollar eller korv

Med den här enkla grundsmeten kan du göra fiskfärsrätter med oändligt antal olika smaksättningar. Från wallenbergare till fish tacos!
Recept

Baljväxtbiffar

Att binda ihop baljväxtfärsen till biffar, bullar, järpar eller burgare är lite tuffare än med köttfärs. Vi använder potatismjöl, lite ost och ägg och får då en saftig, mindre burgare som inte smular. Den djupa umamismaken kommer av stekt lök och svamp.
Recept

Baljognese på baljväxtfärs

Att göra bolognese på baljväxtfärsen är enkelt och blir väldigt gott. Viktigt att tänka på är att färsen ska brynas ordentligt innan den blandas med övriga ingredienser samt att den absorberar mycket vätska och därmed ger stora mängder färdig baljognese.
Recept

Chokladbolls-kladdkaka

Chokladbollskladdkaka med rostade havregryn, kokosflakes och vispad vaniljgrädde.
Recept

BBQ-burgare

Servera vegetariska burgare med Anamma® Formbar Vegofärs.
Recept

Färsfyllda paprikor och tomatbuljong

Vegetariska paprikor fyllda med Anamma Formbar Vegofärs. Servera med blandad sallad.
Recept

Ugnsbakad färslimpa med lingon, ättiksgurka och brunsås

Vegetarisk variant av den klassiska färslimpan med Anamma® Formbar Vegofärs.
Recept

Vattenkimchi – nabak kimchi

Vattenkimchi, eller vattnig kimchi, är så friskt och törstsläckande. Den syras och serveras i saltlake och den finns i många skepnader. Den är vanlig vid koreanska frukostbord, men äts även på kvällarna
Recept

Paj med Västerbottensost och räkor

Paj är en bra och mättande rätt som är perfekt till lunch eller på à la carte-menyn. Paj är mångsidigt och uppskattat som förrätt eller varmrätt, kall eller varm. Paj är lätt att pimpa med rester för att minska svinn.
Recept

Paj med Västerbottensost och sallad på räkor, syltat citronskal och crème fraîche

Paj är en enkel och flexibel rätt som går att variera och använda som förrätt, mellanmål eller lunch. I det här receptet kombineras pajen med fräsch citron och friska räkor och sallad.
Recept

Sallad på Fyra Skånska Gryn, matjesill, rostade rotfrukter och pocherat ägg

En sallad som passar ypperligt för take away. Använd råvarorna fullt ut. Spara. Tänk Nytt. Lägg till. Förpacka. Erbjud. Gör den svarta sopsäcken besviken. Släng inte resterna som blivit över från lunchen utan sälj som take away.
Recept

Hallonpaj med hallonmousse, torkade och färska hallon

Från färdig paj till hemmagjord – Dessertpajens förvandlingsnummer är oändliga med några få trix. Hel, bitar, i glas, i burk. Det behövs väldigt lite för att få ut mycket. Uppskattat och lönsamt. Få till en otroligt god, fin och iögonfallande dessertpaj.
Recept

Ragu på Anamma® Eko vegofärs

Ragu på Vegofärs, färska körsbärstomater, honung och koriander. Perfekt att sälja som take away.
Recept

Ost- och skinkpaj med sallad på rostade rotfrukter

Paj är en enkel och flexibel rätt som går att variera och använda som förrätt, mellanmål eller lunch. I det här receptet kombineras pajen med ugnsrostade rotfrukter och syrliga tillbehör.
Recept

Falafel med rostad palsternacka, crème fraîche och syltad morot

Falafel är för Mellanöstern vad hamburgare är i många västländer. En uppstickare som går att använda i så mycket mer än bara pitabröd – lika populär kall som varm på grund av dess goda och delikata smak.
Recept

Blåbärspaj med mandelbiskvier

Från färdig paj till hemmagjord – Dessertpajens förvandlingsnummer är oändliga med några få trix. Hel, bitar, i glas, i burk. Det behövs väldigt lite för att få ut mycket. Uppskattat och lönsamt. Få till en otroligt god, fin och iögonfallande dessertpaj.