Recept

Enbärsströmming

Strömming med enbär och gin.
Recept

Fänkål- och lakritssill

Sill med fänkål, lakrits och stjärnanis.
Recept

Hjortronsill med Västerbottenost

Sill med ästerbottenost, hjortron och turkisk yoghurt.
Recept

Blåbärssill

Sill med blåbär, lagerblad, kryddpeppar och libbsticka.
Recept

Wienernougat

Wienernougat med rostad mandel.
Recept

Ostkaka på keso

Härlig ostkaka med mandel.
Recept

Revben med apelsin

Revben med apelsin, chili, ingefära och honung.
Recept

Gravad hjort

Gravad hjort med lingon och picklade senapsfrön.
Recept

Långholmens varmrökta lax med äpple

Varmrökt lax med äpple och fänkål.
Recept

Ankbröst med hallonsås

På Sjätte Tunnan, där Caroline Eriksson är kökschef, inspireras menyn av autentiska medeltida recept och råvaror. Ankbröstet piffas upp av sältan i getosten och smickras av den syrliga hallonsåsen. Servera till blancherade primörer och strö över några färska hallon!
Recept

Svampsoppa

Smakrik höstsoppa som får en härlig konsistens av getost och grädde. Kan serveras som förrätt till kött, eller på höstbuffébordet.