Recept

Broccolimedaljong med Grekisk bulgurpytt och vitlökssås

Lättlagad och näringsrik maträtt med smak av kanel, mynta och vitlök.
Recept

Tomatrigatoni och broccolimedaljong

Denna lakto-ovo-vegetariska rätt är ett klimatsmart alternativ för de som vill äta mer hållbar mat. Servera på din meny på lunchrestaurangen eller på matsedeln och var med och gör skillnad!
Recept

Broccolimedaljong med vetekornspilaff och tzatziki

Näringsrik, vegetarisk rätt med tzatsiki. Vill du se fler och veta mer om Findus klimatberäknade recept? Läs här.
Recept

Tropiska bullar

Bullar med kardemumma, frukt och härlig vaniljkräm.
Recept

Dadel- och kokoskaka

Det här är en gluten-, laktos-, mjölkprotein-, ägg- och nötfri kaka som funkar utmärkt att servera exempelvis till veganer. Om du inte vill göra den som en kaka så räcker receptet till ca 35 bollar eller längder á 30 g styck.
Recept

Ananasdessert

Enkel, somrig och lite tropisk dessert.
Recept

Tiramisu

Den klassiska italienska desserten i två varianter. Ta hjälp av vår färdiga tiramisukräm, eller blanda till din egen mascarponemousse!
Recept

Kolatarteletter

Dekorerade kolatarteletter, vackert och smakrikt! Konditorn Cecilia Andersson bjuder på en massa härliga bakverk som passar både till påsken och övriga året. Hon har tänkt ut bakverk med lite extra piffiga dekorationer.
Recept

Vaniljbavaroise med hallongelé

Chefskonditor Daniel Roos från Operakällaren har skapat dessa ljuvliga munsbitar med frisk bärsmak som passar perfekt att servera dina gäster efter maten i påsk.
Recept

Citronpraliner

Daniel Roos är en av Sveriges främsta och flitigaste konditorer. Han driver sitt eget företag Pastry Design med en mängd olika uppdrag och öppnade under våren 2014 ett konditori i krogkonceptet K-märkt i Garnisonen i Stockholm. Han var också medlem i Svenska Kocklandslaget som tog OS-guld 2012. Här har Daniel hjälpt till med lite påskinspiration och gjort några små enkla sötsaker som kan serveras som dessert eller som något lite extra till kaffet.