Recept

Kycklingglaze - riktigt reducerad

Härlig kycklingglaze med smak av honung, citron och fänkål.
Recept

Rökig baba ganoush

Perfekt att servera med somriga tillbehör. Här med en vattenmelonsallad med fårosten Alba från Oviken, hushpuppies, den rökiga baba ganoushen och pecannötter rostade med lönnsirap och grönt.
Recept

Tropiska bullar

Bullar med kardemumma, frukt och härlig vaniljkräm.
Recept

Dadel- och kokoskaka

Det här är en gluten-, laktos-, mjölkprotein-, ägg- och nötfri kaka som funkar utmärkt att servera exempelvis till veganer. Om du inte vill göra den som en kaka så räcker receptet till ca 35 bollar eller längder á 30 g styck.
Recept

Ananasdessert

Enkel, somrig och lite tropisk dessert.
Recept

Tiramisu

Den klassiska italienska desserten i två varianter. Ta hjälp av vår färdiga tiramisukräm, eller blanda till din egen mascarponemousse!
Recept

Kolatarteletter

Dekorerade kolatarteletter, vackert och smakrikt! Konditorn Cecilia Andersson bjuder på en massa härliga bakverk som passar både till påsken och övriga året. Hon har tänkt ut bakverk med lite extra piffiga dekorationer.
Recept

Vaniljbavaroise med hallongelé

Chefskonditor Daniel Roos från Operakällaren har skapat dessa ljuvliga munsbitar med frisk bärsmak som passar perfekt att servera dina gäster efter maten i påsk.
Recept

Citronpraliner

Daniel Roos är en av Sveriges främsta och flitigaste konditorer. Han driver sitt eget företag Pastry Design med en mängd olika uppdrag och öppnade under våren 2014 ett konditori i krogkonceptet K-märkt i Garnisonen i Stockholm. Han var också medlem i Svenska Kocklandslaget som tog OS-guld 2012. Här har Daniel hjälpt till med lite påskinspiration och gjort några små enkla sötsaker som kan serveras som dessert eller som något lite extra till kaffet.