Filtrera ditt resultat
Recept

Linguine med svamp, tomat och vitt vin

Att svamp är en fantastisk ingrediens och krydda i maten var välkänt i det antika Rom och Grekland. Men i Sverige var vi länge skeptiska och svamp möttes med stor misstänksamhet långt in på 1900-talet. I detta recept används Touch of Taste Svampfond som smaksättare. Smaklig spis.
Recept

Vegansk gazpacho

När Kemiprofessorn Kikunae Ikeda upptäckte den underliga buljongsmaken som fick det att vattnas i munnen gjorde han det lätt för sig. Smaken döptes helt enkelt till Umami vilket kan betyda både välsmakande och god smak på japanska. Här används Touch of Taste Umamifond som smaksättare i en klassisk spansk Gazpacho.
Recept

Vegansk lök-focaccia

Brynt lök är en mångsidig fond med flera smaknyanser som näst intill påminner om en kraftig oxfond men samtidigt är helt vegansk. Den påtagligt söt-salta smaken lyfter fram de övriga fyra grundsmakerna (sött, salt, surt och beskt) och hjälper till att göra maträtterna både fylligare och smakrikare.
Recept

Ratatouille

En av kökets mest mångsidiga smaksättare är utan tvekan lök. Rå lök kan innehålla upp till 10% sockerarter, vilket faktiskt är lika mycket som ett äpple. När löken bryns på låg värme blir sockret lätt brunt och ger den en vackert gyllenbrun färg och söt smak. Här har Continental Foods använt Touch of Taste Brynt Lökfond som smaksättare i en vegansk ratatouille.
Recept

Nasi goreng med svamp

En vegetarisk Nasi goreng med fräscha toner.
Recept

Kålsallad Fresh

En sallad att använda som en side dish eller till den asiatiska buffén.
Recept

Crispy couscous

Couscous med asiatisk Touch och härliga texturer.
Recept

Auberginesallad

En matig och "chunky" sallad med fräsch syra
Recept

Fläderparfait med hallon

Receptet kommer från Ästad Gård i Hallands inland, ett modernt upplevelseföretag i en härlig lantlig miljö med lyxiga förtecken.
Recept

Lammytterfilé med rödvinssås

Mathias Carlsson arbetar på Ästad Gård i Halland, som är ett modernt upplevelseföretag i Hallands inland, i en härlig lantlig miljö med lyxiga förtecken. Lammet får exklusivt sällskap av den smakrika rödvinssåsen.
Recept

Skaldjurstårta

Ästad Gård är ett modernt upplevelseföretag i Hallands inland. Från den härliga lantliga miljön med lyxiga förtecken kommer detta recept, författat av Mathias Carlsson som är kock på gården. Den härliga skaldjurstårtan kan med fördel lagas till i förväg och hållas kyld fram till servering.