Filtrera ditt resultat
Recept

Vegansk Kalops

Mustig vegansk variant på en klassisk kalops. Servera med potatis och rödbetor.
Recept

Spaghetti med vegfärssås

Vegetarisk version av en klassiker. Här med vegofärs istället för köttfärs.
Recept

Vegetariska tacospett

Spett av formbar vegofärs som serveras i vetetortilla med rostad majssalsa och fetaost.
Recept

20 minuters gulasch

En snabb gulasch med färdig pulled pork. Perfek när du vill tillaga en fyllig soppa, men har ont om tid.
Recept

Rotselleri och palsternackssoppa

Krämig soppa med något av det bästa höstsäsongen har att erbjuda: rotfrukter.
Recept

Morotssoppa med chili, lime och ingefära

En krämig och värmande soppa med lite hetta från ingefära och chili.
Recept

Rostade majskolvar med ostcréme och salsa

Vill du lyxa till majskolvarna lite extra, så rulla dem i denna kryddblandning och servera dem toppade med ostcréme.
Recept

Lime- och Chipotlemajonnäs

Het och syrlig majonnäs. Tips! Majonnäsen kan med fördel göras dagen innan så att smakerna hinner mogna under natten.
Recept

Grillad lax, lime-kålsallad och rostad majsröra

Grillad lax med hetta från chili, syra från lime och en smakrik majsröra.
Recept

Rostad majsröra

Smakrik majsröra med lite hetta från Sambal Badjak. Servera tillsammans med den grillade laxen från samma receptskribent.
Recept

Ost- och baconremoulad och tomatrelish på semitorkade tomater

Två riktigt goda tillbehör till hamburgaren!
Recept

Vaniljbavaroise med hallongelé

Chefskonditor Daniel Roos från Operakällaren har skapat dessa ljuvliga munsbitar med frisk bärsmak som passar perfekt att servera dina gäster efter maten i påsk.
Recept

Citronpraliner

Daniel Roos är en av Sveriges främsta och flitigaste konditorer. Han driver sitt eget företag Pastry Design med en mängd olika uppdrag och öppnade under våren 2014 ett konditori i krogkonceptet K-märkt i Garnisonen i Stockholm. Han var också medlem i Svenska Kocklandslaget som tog OS-guld 2012. Här har Daniel hjälpt till med lite påskinspiration och gjort några små enkla sötsaker som kan serveras som dessert eller som något lite extra till kaffet.