Filtrera ditt resultat
Recept

Salsa med bönor och lök

Svarta och vita bönor av högsta kvalité med färsk tomat, lime, koriander och hettan av chili. Utmärkt som tillbehör till grillen eller som egen rätt på buffén.
Recept

Sallad med matvete, sardeller och rostad broccoli

Gryner på ekologiskt durumvete med vitlöksrostad broccoli, citron och sältan av italienska sardeller av högsta kvalité.
Recept

Medelhavssallad med pasta

Celenatipasta med sommarens grönsaker, solmogna torkade tomater samt små smakrika och saftiga kaprisbär.
Recept

Marinerade kronärtskockor och oliver

Kronärtskockor alla Romana med grekiska halkidiki- och kalamataoliver, rostad purjolök och en dressing på vinäger från Modena.
Recept

Vaniljbavaroise med hallongelé

Chefskonditor Daniel Roos från Operakällaren har skapat dessa ljuvliga munsbitar med frisk bärsmak som passar perfekt att servera dina gäster efter maten i påsk.
Recept

Citronpraliner

Daniel Roos är en av Sveriges främsta och flitigaste konditorer. Han driver sitt eget företag Pastry Design med en mängd olika uppdrag och öppnade under våren 2014 ett konditori i krogkonceptet K-märkt i Garnisonen i Stockholm. Han var också medlem i Svenska Kocklandslaget som tog OS-guld 2012. Här har Daniel hjälpt till med lite påskinspiration och gjort några små enkla sötsaker som kan serveras som dessert eller som något lite extra till kaffet.