Filtrera ditt resultat
Recept

Chokladkaka

Chokladkaka med dulce de leche, hallon, blåbär och hasselnötter.
Recept

Gråärtsfalafel

Gråärtsfalafel med stekt ost, sotade grönsaker och sumakyoghurt.
Recept

Svill

Svill med pepparrotscrème, rostad jordärtskocka, picklad gurka och lök samt kavringchips och brynt smör.
Recept

Variation av Vikinganka

Variation av Vikinganka med butternutpuré, smörstekta grönsaker och dragonemulsion.
Recept

Vaniljbavaroise med hallongelé

Chefskonditor Daniel Roos från Operakällaren har skapat dessa ljuvliga munsbitar med frisk bärsmak som passar perfekt att servera dina gäster efter maten i påsk.
Recept

Citronpraliner

Daniel Roos är en av Sveriges främsta och flitigaste konditorer. Han driver sitt eget företag Pastry Design med en mängd olika uppdrag och öppnade under våren 2014 ett konditori i krogkonceptet K-märkt i Garnisonen i Stockholm. Han var också medlem i Svenska Kocklandslaget som tog OS-guld 2012. Här har Daniel hjälpt till med lite påskinspiration och gjort några små enkla sötsaker som kan serveras som dessert eller som något lite extra till kaffet.