Recept

Kycklingglaze - riktigt reducerad

Härlig kycklingglaze med smak av honung, citron och fänkål.
Recept

Rökig baba ganoush

Perfekt att servera med somriga tillbehör. Här med en vattenmelonsallad med fårosten Alba från Oviken, hushpuppies, den rökiga baba ganoushen och pecannötter rostade med lönnsirap och grönt.
Recept

Hernö gin och tonic

Hernö Gin utsågs till världens bästa gin för Gin och Tonic av IWSC 2016. Garnera med citronzest och svartpeppar eller avnjut de rena smakerna utan garnering. En tidlös klassiker med en modern gin från Höga Kusten.
Recept

Vaniljbavaroise med hallongelé

Chefskonditor Daniel Roos från Operakällaren har skapat dessa ljuvliga munsbitar med frisk bärsmak som passar perfekt att servera dina gäster efter maten i påsk.
Recept

Citronpraliner

Daniel Roos är en av Sveriges främsta och flitigaste konditorer. Han driver sitt eget företag Pastry Design med en mängd olika uppdrag och öppnade under våren 2014 ett konditori i krogkonceptet K-märkt i Garnisonen i Stockholm. Han var också medlem i Svenska Kocklandslaget som tog OS-guld 2012. Här har Daniel hjälpt till med lite påskinspiration och gjort några små enkla sötsaker som kan serveras som dessert eller som något lite extra till kaffet.