Filtrera ditt resultat
Recept

Örtstekt hjortrostbiff

Örtstekt hjortrostbiff med Vreta gulärt, bakad blomkål samt picklad gurka.
Recept

"Kålpudding

”Kålpudding” med friterad potatis, gräslöksemulsion och spetskål samt gräddsås.
Recept

Tartar på hjortinnerfilé

Tartar på hjortinnerfilé, jordärtskocka samt tryffelkräm och syltad kålrabbi fylld med ingefära.
Recept

Kryddstekt hjortytterfilé

Kryddstekt hjortytterfilé med rotselleri, syltad endive samt pankokrust och vinägersky. Ett recept av Jimmi Eriksson från Svenska Kocklandslaget.
Recept

Vaniljbavaroise med hallongelé

Chefskonditor Daniel Roos från Operakällaren har skapat dessa ljuvliga munsbitar med frisk bärsmak som passar perfekt att servera dina gäster efter maten i påsk.
Recept

Citronpraliner

Daniel Roos är en av Sveriges främsta och flitigaste konditorer. Han driver sitt eget företag Pastry Design med en mängd olika uppdrag och öppnade under våren 2014 ett konditori i krogkonceptet K-märkt i Garnisonen i Stockholm. Han var också medlem i Svenska Kocklandslaget som tog OS-guld 2012. Här har Daniel hjälpt till med lite påskinspiration och gjort några små enkla sötsaker som kan serveras som dessert eller som något lite extra till kaffet.