Filtrera ditt resultat
Recept

Rabarber, mördeg och färskost

Härlig dessert med bakade rabarber, mördegskrans, färskostmousse och grillad rabarberkompott.
Recept

Nässlor med islandslav, vaktelägg och stenbitsrom

Spännande rätt med nässelkräm, krispiga nässlor, vaktelägg, picklad lav och stenbitsrom.
Recept

Rapsglass med granskott och havre

En vacker och välsmakande dessert med rapsglass, rapsfrön och granskottsirap.
Recept

Hel rostad anka med jordärtskocka

Anka serverad med jordärtskockschips, jordärtskockssky och jordärtskockspuré.
Recept

Lammsadel och revben med ärtor och lök

Varmrätt med lammsadel, lammribs, ärtpuré och en härlig lammsky.
Recept

Grön- & vit sparris med krasse och getyoghurt

Vegetarisk rätt med bakad vit sparris och en härlig krasse- och getyogurthdressing.
Recept

Vaniljbavaroise med hallongelé

Chefskonditor Daniel Roos från Operakällaren har skapat dessa ljuvliga munsbitar med frisk bärsmak som passar perfekt att servera dina gäster efter maten i påsk.
Recept

Citronpraliner

Daniel Roos är en av Sveriges främsta och flitigaste konditorer. Han driver sitt eget företag Pastry Design med en mängd olika uppdrag och öppnade under våren 2014 ett konditori i krogkonceptet K-märkt i Garnisonen i Stockholm. Han var också medlem i Svenska Kocklandslaget som tog OS-guld 2012. Här har Daniel hjälpt till med lite påskinspiration och gjort några små enkla sötsaker som kan serveras som dessert eller som något lite extra till kaffet.