Filtrera ditt resultat
Recept

Ugnspannkaka

Ugnspannkaka med ”bättre sylt”.
Recept

Morot- och havrebröd

Morot- och havrebröd med färskost, kalkon och grönsaker.
Recept

Havregrynsgröt

Havregrynsgröt med stekta kaneläpplen.
Recept

Banana bread

Banana bread med kokos.
Recept

Nyttiga havrebollar

Nyttiga havrebollar av katrinplommon och kakao.
Recept

Fröknäckebröd

Fröknäckebröd med hummus och färska grönsaker.
Recept

Overnight oats

Overnight oats med äpple, blåbär och ingefära.
Recept

Smoothie med havremjölk

Smoothie med havremjölk, banan, hallon och kardemumma.
Recept

Frukt- och bärkräm

Frukt- och bärkräm med keso.
Recept

Sega saffransmaränger

Sega saffransmaränger med punschstekta äpplen och kardemummasmetana.
Recept

Helstekt rostlock

Helstekt rostlock med smörad kålrotscreme, senapspicklad kålrot och frasig grönkål samt friterade potatisar.
Recept

Steam buns med kryddig spetsbringa

Steam buns med kryddig spetsbringa och rödkålsallad samt ingefärs- och koriandersmetana.
Recept

Ölbräserad kaptensbiff

Ölbräserad kaptensbiff med libbstickasmör och picklade höstgrönsaker.
Recept

Kryddstekt rostbiff

Kryddstekt rostbiff med brysselkål och äpple samt brynt pinjenötssmör och mandelpotatispuré.
Recept

Stekt ankbröst med färsklökscreme

Stekt ankbröst med färsklökscreme, primörrödbetor och brynt hasselnötssmör med balsamvinäger.
Recept

Grillad grön sparris och salladslök med friterade gråärtsbollar

Grillad grön sparris och salladslök med friterade gråärtsbollar och hollandaise av brynt smör och ramslök samt limesyrad silverlök.
Recept

Tartar av lättgravad röding

Tartar av lättgravad röding med vit sparris, ingefärspicklad gurka och rabarber samt sötsyrlig dillmajonnäs, riven pepparrot och krispig råg.

Recept

Vaniljbavaroise med hallongelé

Chefskonditor Daniel Roos från Operakällaren har skapat dessa ljuvliga munsbitar med frisk bärsmak som passar perfekt att servera dina gäster efter maten i påsk.
Recept

Citronpraliner

Daniel Roos är en av Sveriges främsta och flitigaste konditorer. Han driver sitt eget företag Pastry Design med en mängd olika uppdrag och öppnade under våren 2014 ett konditori i krogkonceptet K-märkt i Garnisonen i Stockholm. Han var också medlem i Svenska Kocklandslaget som tog OS-guld 2012. Här har Daniel hjälpt till med lite påskinspiration och gjort några små enkla sötsaker som kan serveras som dessert eller som något lite extra till kaffet.