Filtrera ditt resultat
Recept

Fryst smoothie på jordgubb, blåbär, banan, äpple och havredryck

Om du vill kan du toppa med lite granola eller müsli. Har du inte alla frukter hemma kan du enkelt göra
en smoothie på havredryck och banan.
Recept

Smörgås med avokadoröra och stekt ägg

Det här nyttiga och mättande mellanmålet med avokado och ägg är lätt fixat och fantastiskt gott.
Recept

Fruktbowl

Fixa enkelt ihop en fräsch frukträtt med yoghurt och nötter.
Recept

Smoothie

Enkel och fräsch smoothie med banan och mango, fixas ihop i ett nafs.
Recept

Matmuffins fyllda med spenat, soltorkad tomat och majs

Fyllda matmuffins som är mättande och nyttiga.
Recept

Bakat äpple med kanelkeso och solroskärnor

Ett lite sötare, men likväl nyttigt mellanmålsalternativ som är snabbt och enkelt fixat.
Recept

Avokadomacka

Snabbt, nyttigt och gott mellanmål med avokado och keso. Proppat med nyttiga fetter och protein helt enkelt.
Recept

Smoothiebowl

Med denna smoothiebowl får du i dig massa vitaminer och mineraler.
Recept

Omelett

En omelett toppad med smaker från Medelhavet.
Recept

Kalkonwrap med basilikayoghurt

Ett enkelt mellanmål med fräsch smak av basilika.
Recept

Raw food-bollar

Smakfulla raw food-bollar med dadlar, nötter och tranbär.
Recept

Quesadillas

Mättande, goda och nyttiga quesadillas med avokado och fetaost.
Recept

Kvarg i glas

Ett mellanmål fullt av protein tack vare kvargen och sötma från honung och blåbär.
Recept

Kesoplättar

Mättande, nyttiga och lätta att göra. Perfekta att äta mellan frukost, lunch och middag – eller som kvällsmums efter träningen eller till läxläsningen.
Recept

Vaniljbavaroise med hallongelé

Chefskonditor Daniel Roos från Operakällaren har skapat dessa ljuvliga munsbitar med frisk bärsmak som passar perfekt att servera dina gäster efter maten i påsk.
Recept

Citronpraliner

Daniel Roos är en av Sveriges främsta och flitigaste konditorer. Han driver sitt eget företag Pastry Design med en mängd olika uppdrag och öppnade under våren 2014 ett konditori i krogkonceptet K-märkt i Garnisonen i Stockholm. Han var också medlem i Svenska Kocklandslaget som tog OS-guld 2012. Här har Daniel hjälpt till med lite påskinspiration och gjort några små enkla sötsaker som kan serveras som dessert eller som något lite extra till kaffet.