Filtrera ditt resultat
Recept

Mockamarängkaka

En härlig kaka med kaffe, maräng, hasselnötter samt både vit och mörk choklad.
Recept

Rotselleri

Veganskt alternativ till julskinka.
Recept

Vegansk chokladmousse

Vegansk chokladmousse med Oat for Whipping, ett havrebaserat alternativ till vispgrädde. Perfekt att vispa och använda precis som vanlig vispgrädde. Mjölkfri och vegansk.
Recept

Chokladmuffins

Chokladmuffins med geléhallonfluff.
Recept

Saffransrutor med romrussin

Fantastiskt goda saffransrutor med mandelmassa, romrussin.
Recept

Oreotårta

Recept

Vegan Citrontarte

Recept

Citrontarteletter med citronkräm

Fantastiskt goda citrontarteletter med instant vegan gel.
Recept

Chokladtårta med majonnäs

Har du testat att baka med majonnäs? Med majonnäs som ingrediens blir bakverken extra saftiga och hållbara, tack vare oljan.
Recept

Vaniljbavaroise med hallongelé

Chefskonditor Daniel Roos från Operakällaren har skapat dessa ljuvliga munsbitar med frisk bärsmak som passar perfekt att servera dina gäster efter maten i påsk.
Recept

Citronpraliner

Daniel Roos är en av Sveriges främsta och flitigaste konditorer. Han driver sitt eget företag Pastry Design med en mängd olika uppdrag och öppnade under våren 2014 ett konditori i krogkonceptet K-märkt i Garnisonen i Stockholm. Han var också medlem i Svenska Kocklandslaget som tog OS-guld 2012. Här har Daniel hjälpt till med lite påskinspiration och gjort några små enkla sötsaker som kan serveras som dessert eller som något lite extra till kaffet.