Filtrera ditt resultat
Recept

Powerbars

Många restauranger och caféer satsar mer och mer på morgonmålet. Något som blivit populärt är olika bars. Risenta delar med sig av sitt egna recept på Powerbars gjorda på en mängd nyttiga ingredienser som pumpakärnor, chiafrön och tranbär.
Recept

Vaniljbavaroise med hallongelé

Chefskonditor Daniel Roos från Operakällaren har skapat dessa ljuvliga munsbitar med frisk bärsmak som passar perfekt att servera dina gäster efter maten i påsk.
Recept

Citronpraliner

Daniel Roos är en av Sveriges främsta och flitigaste konditorer. Han driver sitt eget företag Pastry Design med en mängd olika uppdrag och öppnade under våren 2014 ett konditori i krogkonceptet K-märkt i Garnisonen i Stockholm. Han var också medlem i Svenska Kocklandslaget som tog OS-guld 2012. Här har Daniel hjälpt till med lite påskinspiration och gjort några små enkla sötsaker som kan serveras som dessert eller som något lite extra till kaffet.