Filtrera ditt resultat
Recept

Vaniljbavaroise med hallongelé

Chefskonditor Daniel Roos från Operakällaren har skapat dessa ljuvliga munsbitar med frisk bärsmak som passar perfekt att servera dina gäster efter maten i påsk.
Recept

Citronpraliner

Daniel Roos är en av Sveriges främsta och flitigaste konditorer. Han driver sitt eget företag Pastry Design med en mängd olika uppdrag och öppnade under våren 2014 ett konditori i krogkonceptet K-märkt i Garnisonen i Stockholm. Han var också medlem i Svenska Kocklandslaget som tog OS-guld 2012. Här har Daniel hjälpt till med lite påskinspiration och gjort några små enkla sötsaker som kan serveras som dessert eller som något lite extra till kaffet.
Recept

Rensarvsentrecôte med helbakad rotselleri

En vilträtt med helbakad rotselleri, friterad jordärtskocka, dragonkräm och rostade höstprimörer.
Recept

Rensarvsinnerfilé med nyskördade höstprimörer

Den här rätten blir komplett mednyskördade höstprimörer, persiljerotspure, grönkål och hasselnötspesto.
Recept

Renlardo med kantareller

Renlardo med kantarellstuvning på surdegsbröd. En förrätt med Norrbotniska smaker till höstens meny.
Recept

Rensarvstartar

Rensarvstartar med picklade krusbär, friterad skivling, blackgarlic majo, råhyvlade höstprimörer och oxalis.
Recept

Rensarvsytterfilé med jordärtskocka

Rensarvsytterfilé med jordärtskocka, shiitakesvamp, hasselnötter och svartavinbär. En riktig hösträtt!
Recept

Gjuten chokladmousse med havtornssorbet

Dessert skapad av Simon Laiti på Hemmagastronomi i Luleå. En perfekt avslutning på en meny i höstens tecken.