Filtrera ditt resultat
Recept

Lakrits- och jordgubbsglass

Lakrits och jordgubbsglass med rostade jordgubbar.
Recept

Te Chai Latte

Te Chai Latte av English Breakfast, apelsin, kardemumma, kanel och ingefära.
Recept

Laxsida med örtigt kryddtäcke

Lax med smak av ingefära och citrongräs.
Recept

Cardamom Splash

Härliga smaker av kardemumma, ingefära och apelsin.
Recept

Summer Blossom

Tips! Prova att smaksätta med olika smaker av Dilmah Infusion.
Recept

Vaniljbavaroise med hallongelé

Chefskonditor Daniel Roos från Operakällaren har skapat dessa ljuvliga munsbitar med frisk bärsmak som passar perfekt att servera dina gäster efter maten i påsk.
Recept

Citronpraliner

Daniel Roos är en av Sveriges främsta och flitigaste konditorer. Han driver sitt eget företag Pastry Design med en mängd olika uppdrag och öppnade under våren 2014 ett konditori i krogkonceptet K-märkt i Garnisonen i Stockholm. Han var också medlem i Svenska Kocklandslaget som tog OS-guld 2012. Här har Daniel hjälpt till med lite påskinspiration och gjort några små enkla sötsaker som kan serveras som dessert eller som något lite extra till kaffet.