Recept

Rödbräserad vildsvinskarré

Rödbräserad vildsvinskarré med anklever, rättika och Karl-Johan.
Recept

Sudado på hjort

Dovhjort och kronhjort har ett mört och saftigt kött, fintrådigt hos dovhjorten och något grövre hos kronhjorten. Dovhjorten anses ha en elegantare viltsmak än kronhjorten. Eftersom viltkött är magert behöver man med fördel använda lite extra fett vid tillagning för att få det saftigt.
Recept

Crema Catalana

Creme Catalana är en katalansk, traditionell dessert som är nära besläktad med den något vanligare franska créme bruléen. Receptet påträffades redan i medeltida recept. Den är flitigt förekommande i den katalanska litteraturen från 1300-talet och framåt.
Recept

Renfilé ”Tataki”

Renfilé ”Tataki” på Onsen-ägg och silkestofu med champinjoncarpaccio.
Recept

Tiradito

Tiradito på röding med lingonleche de tigre och kantareller.
Recept

Beefeater pink spritz

Fräsch och bubblande drink till de varma sommarkvällarna.
Recept

Beefeater Pink & Tonic

Klassikern med ett rosa skimmer!
Recept

Svampsoppa

Smakrik höstsoppa som får en härlig konsistens av getost och grädde. Kan serveras som förrätt till kött, eller på höstbuffébordet.