Recept

Hallon Tonic

Alkoholfri gin & tonic med sin kryddiga och lite bittra smak passar utmärkt till SIAs fruktiga och fräscha hallonsorbet.
Recept

Ice Dream SaltKaramell med hasselnötter och vaniljrostade päron

Vaniljrostade päron, hasselnötskola och krämig SaltKaramellglass gjord på kokosgrädde. En vegansk dessert som alla kommer älska!
Recept

Vanilla med hallon och kardemumma- skorpor

Glass med bär – enklare och godare än så här blir det inte!
Recept

Salted Caramel

Gräddig drink med sälta. Kan avnjutas med eller utan alkohol.
Recept

Passion Mojito

Frisk och syrlig variant av sommarfavoriten Mojito.
Recept

Sparkling IceCream

En glassdrink med få ingredienser, men mycket smak. Gjord på SIA Glass finaste gräddglass Vanilla, med vanilj av bästa bourbonkvalitet.
Recept

Rödbräserad vildsvinskarré

Rödbräserad vildsvinskarré med anklever, rättika och Karl-Johan.
Recept

Sudado på hjort

Dovhjort och kronhjort har ett mört och saftigt kött, fintrådigt hos dovhjorten och något grövre hos kronhjorten. Dovhjorten anses ha en elegantare viltsmak än kronhjorten. Eftersom viltkött är magert behöver man med fördel använda lite extra fett vid tillagning för att få det saftigt.
Recept

Crema Catalana

Creme Catalana är en katalansk, traditionell dessert som är nära besläktad med den något vanligare franska créme bruléen. Receptet påträffades redan i medeltida recept. Den är flitigt förekommande i den katalanska litteraturen från 1300-talet och framåt.
Recept

Renfilé ”Tataki”

Renfilé ”Tataki” på Onsen-ägg och silkestofu med champinjoncarpaccio.
Recept

Tiradito

Tiradito på röding med lingonleche de tigre och kantareller.
Recept

Svampsoppa

Smakrik höstsoppa som får en härlig konsistens av getost och grädde. Kan serveras som förrätt till kött, eller på höstbuffébordet.