Filtrera ditt resultat
Recept

Maros julköttbullar med Grilloumi®

Fontanas egen matmamma Maro ger köttbullarna en fylligare smak med osten Grilloumi® av ko-, får- och getmjölk. Osten ger en gräddig sälta och gör köttbullarna mer saftiga.
Recept

Honung- och senapsdipp

Det ska vara enkelt att sprida julstämning. En sötsyrlig klick honungs- och senapsdipp sätter smak på allt från julskinka till grön- och brysselkål.
Recept

Julmoussaka

Den klassiska moussakan möter Janssons frestelse med stavar av potatis och aubergine. Istället för ansjovis är det svarta oliver som ger härlig sälta.
Recept

Jul-oumi, vegetarisk julskinka

Överraska gästerna med en vegetarisk julskinka, som också är ett gott tillbehör. Söt senapsgriljering på salt ost har gett Grilloumi en given plats på julbordet.
Recept

Fläderparfait med hallon

Receptet kommer från Ästad Gård i Hallands inland, ett modernt upplevelseföretag i en härlig lantlig miljö med lyxiga förtecken.
Recept

Lammytterfilé med rödvinssås

Mathias Carlsson arbetar på Ästad Gård i Halland, som är ett modernt upplevelseföretag i Hallands inland, i en härlig lantlig miljö med lyxiga förtecken. Lammet får exklusivt sällskap av den smakrika rödvinssåsen.
Recept

Skaldjurstårta

Ästad Gård är ett modernt upplevelseföretag i Hallands inland. Från den härliga lantliga miljön med lyxiga förtecken kommer detta recept, författat av Mathias Carlsson som är kock på gården. Den härliga skaldjurstårtan kan med fördel lagas till i förväg och hållas kyld fram till servering.