Filtrera ditt resultat
Recept

Hönsfärsburgare med krispsallad, silverlök, dragondressing, plommontomater och inlagd gurka

Äntligen kan Kronfågel i samarbete med Martin & Servera presentera en nyhet gjord på hönskött – en fantastiskt god och smakrik hönsfärsburgare. Denna burgare görs på köttet från värphöns, en råvara som annars inte tas tillvara fullt ut. Men nu blir det ändring på det och vi kan nu njuta av en klimatsmart och hälsosam hönsfärsburgare. En burgare god i dubbel bemärkelse.
Recept

Svartpepparstekt Klubbfilé med bearnaisesås, grillad tomat och fläskpotatis

Recept

Fisk och skaldjursgryta

Rimmad lättbakad sej och lax, serveras med surdegskrutonger smaksatta med dill och citron, smörad kräftbuljong, crudite av betor och fänkål, saffransaioli samt chilimarinerade kräftstjärtar.
Recept

Variant av klassisk sjömansbiff

Ölbräserad högrev serverad med friterad silverlök, persilja, inlagd gurka, karamelliserad lök samt öl och buljongkokt potatisbrunoise.