Filtrera ditt resultat
Recept

Fisk och skaldjursgryta

Rimmad lättbakad sej och lax, serveras med surdegskrutonger smaksatta med dill och citron, smörad kräftbuljong, crudite av betor och fänkål, saffransaioli samt chilimarinerade kräftstjärtar.
Recept

Variant av klassisk sjömansbiff

Ölbräserad högrev serverad med friterad silverlök, persilja, inlagd gurka, karamelliserad lök samt öl och buljongkokt potatisbrunoise.
Recept

Rensarvsentrecôte med helbakad rotselleri

En vilträtt med helbakad rotselleri, friterad jordärtskocka, dragonkräm och rostade höstprimörer.
Recept

Rensarvsinnerfilé med nyskördade höstprimörer

Den här rätten blir komplett mednyskördade höstprimörer, persiljerotspure, grönkål och hasselnötspesto.
Recept

Renlardo med kantareller

Renlardo med kantarellstuvning på surdegsbröd. En förrätt med Norrbotniska smaker till höstens meny.
Recept

Rensarvstartar

Rensarvstartar med picklade krusbär, friterad skivling, blackgarlic majo, råhyvlade höstprimörer och oxalis.
Recept

Rensarvsytterfilé med jordärtskocka

Rensarvsytterfilé med jordärtskocka, shiitakesvamp, hasselnötter och svartavinbär. En riktig hösträtt!
Recept

Gjuten chokladmousse med havtornssorbet

Dessert skapad av Simon Laiti på Hemmagastronomi i Luleå. En perfekt avslutning på en meny i höstens tecken.