Recept

Red velvet-semla

Red velvet-semlan är en saftig semla med smak av kakao och gräddfrosting och en härligt röd färg.
Recept

Pepparkakssemla

Pepparkaka + semla = sant. Mästerkonditor Gustaf Mabrouk har komponerat ett semmelrecept där du får det bästa av två världar.
Recept

Semla på klassiskt vis

Gustaf Mabrouk och Arla bjuder på recept på semlor. Här hittar du den klassiska semlan med grädd- och mandelfyllning.
Recept

Semmelwrap

Semmelwrapen såg dagens ljus 2015 då Mattias Ljungberg på Tössebageriet i Stockholm använde klassiska, härliga ingredienser serverade i ny, modern form. Se till att kavla degen riktigt tunt, så att wrapen går att rulla. 
Recept

Semla med dulce de leche

Mästerkonditor Gustaf Mabrouk bjuder på nya smakfulla semmelrecept tillsammans med Arla. Här med dulce de leche.
Recept

Bao med anka, picklad gurka och kimchimayo

Bao Steam Bun kommer ursprungligen från Taiwan, men förekommer i stora delar av Asien. Bao Steam Bun är ett klassiskt ångkokat måltidsbröd för alla typer av asiatiska burgare och sandwiches med mera. Här anpassat för en asiatisk premium-burgare! Ett äkta Bao-bröd bakas med siktat vetemjöl och ångkokas.
Recept

Dumplings med två dippsåser

Klassiska dumplings från Haugen-Gruppen som producerats i Mälardalen. Goda ångade, stekta eller friterade. Utmärkt till förrätt, snack, varmrätt eller till buffén.

Sesamdippen passar bäst till ångade dumplings och den krämiga jordnötsdippen passar bäst till de friterade eller stekta.
Recept

Svampsoppa

Smakrik höstsoppa som får en härlig konsistens av getost och grädde. Kan serveras som förrätt till kött, eller på höstbuffébordet.