Recept

Äppel- och currysill

Inlagd sill med smak av curry och äpple.
Recept

Krägga marshmallows

Kräggas egna marshmallows med smak av polkagris.
Recept

Skumtomtefudge

Fudge på vit choklad och skumtomtar.
Recept

Kräftbakad gösfilé

Kräftbakad gösfilé med dill.
Recept

Branteviksill

Inlagd sill med härlig smak av dill.
Recept

Prinskorv

Prinskorv från Krägga herrgårds julbord.
Recept

Chokladbolls-kladdkaka

Chokladbollskladdkaka med rostade havregryn, kokosflakes och vispad vaniljgrädde.
Recept

BBQ-burgare

Servera vegetariska burgare med Anamma® Formbar Vegofärs.
Recept

Färsfyllda paprikor och tomatbuljong

Vegetariska paprikor fyllda med Anamma Formbar Vegofärs. Servera med blandad sallad.
Recept

Ugnsbakad färslimpa med lingon, ättiksgurka och brunsås

Vegetarisk variant av den klassiska färslimpan med Anamma® Formbar Vegofärs.
Recept

Vattenkimchi – nabak kimchi

Vattenkimchi, eller vattnig kimchi, är så friskt och törstsläckande. Den syras och serveras i saltlake och den finns i många skepnader. Den är vanlig vid koreanska frukostbord, men äts även på kvällarna
Recept

Paj med Västerbottensost och räkor

Paj är en bra och mättande rätt som är perfekt till lunch eller på à la carte-menyn. Paj är mångsidigt och uppskattat som förrätt eller varmrätt, kall eller varm. Paj är lätt att pimpa med rester för att minska svinn.
Recept

Paj med Västerbottensost och sallad på räkor, syltat citronskal och crème fraîche

Paj är en enkel och flexibel rätt som går att variera och använda som förrätt, mellanmål eller lunch. I det här receptet kombineras pajen med fräsch citron och friska räkor och sallad.
Recept

Sallad på Fyra Skånska Gryn, matjesill, rostade rotfrukter och pocherat ägg

En sallad som passar ypperligt för take away. Använd råvarorna fullt ut. Spara. Tänk Nytt. Lägg till. Förpacka. Erbjud. Gör den svarta sopsäcken besviken. Släng inte resterna som blivit över från lunchen utan sälj som take away.
Recept

Hallonpaj med hallonmousse, torkade och färska hallon

Från färdig paj till hemmagjord – Dessertpajens förvandlingsnummer är oändliga med några få trix. Hel, bitar, i glas, i burk. Det behövs väldigt lite för att få ut mycket. Uppskattat och lönsamt. Få till en otroligt god, fin och iögonfallande dessertpaj.
Recept

Ragu på Anamma® Eko vegofärs

Ragu på Vegofärs, färska körsbärstomater, honung och koriander. Perfekt att sälja som take away.
Recept

Ost- och skinkpaj med sallad på rostade rotfrukter

Paj är en enkel och flexibel rätt som går att variera och använda som förrätt, mellanmål eller lunch. I det här receptet kombineras pajen med ugnsrostade rotfrukter och syrliga tillbehör.
Recept

Falafel med rostad palsternacka, crème fraîche och syltad morot

Falafel är för Mellanöstern vad hamburgare är i många västländer. En uppstickare som går att använda i så mycket mer än bara pitabröd – lika populär kall som varm på grund av dess goda och delikata smak.
Recept

Blåbärspaj med mandelbiskvier

Från färdig paj till hemmagjord – Dessertpajens förvandlingsnummer är oändliga med några få trix. Hel, bitar, i glas, i burk. Det behövs väldigt lite för att få ut mycket. Uppskattat och lönsamt. Få till en otroligt god, fin och iögonfallande dessertpaj.
Recept

Paj på Västerbottensost, sallad på marinerad rödbeta och Fyra Skånska Gryn

Paj är en enkel och flexibel rätt som går att variera och använda som förrätt, mellanmål eller lunch. I det här receptet kombineras pajen med marinerade rödbetor, härligt goda, nyttiga gryn och syrlig citron.
Recept

Rödbetssmoothie

Kanel passar inte bara ypperligt i bullar utan även i en vacker, nyttig och god rödbetssmoothie. Variera innehåll och smaksättning efter tycke och smak – ingefära är också en härlig smakhöjare.
Recept

Köttbullemacka

Köttbullemacka med rödbeta, smörgåsgurka och gravad äggula. Använd dig av frysta köttbullar och stek upp on demand. Det gör att du inte får något svinn och kan skapa en riktigt klassisk och god rätt.
Recept

Liten sallad med ägg och sill

En massa nyttigheter med bra protein från ägg och sillens Omega 3. Svensk ekonomisk sommar – billigare än så här blir det inte.
Recept

Älgråbiff med betor och fryst abborrom

Gustav Hector, kökschefen från Restaurang Gräddhyllan i Växjö, har tagit fram den här välrundade råbiffrätten. Han har använt sig av lokala råvaror blandade med exotiska smaksättningar.