Recept

Prinsessbakelse i glas

Prinsessbakelse med hallonkompott och krämig vanilj yoghurtmousse.
Recept

Jordgubbsdessert i glas

Jordgubbsdessert med smak av lime och kardemumma. Serveras i glas.
Recept

Färskostglass

Färskostglass med hallon, sudachi, crudo, italiensk maräng och bipollen.
Recept

Vaniljglass med myskmadra och stjärnanis

Vaniljglass med myskmadra och stjärnanis, chokladmazarin, chokladpastej, mandelkaramell, päronconfit och myskmadra gel.
Recept

Hängmörad Entrecote

Hängmörad Entrecote med 5 timmars vit sparris, ramslöksskum, maltvinägersyrad sparris, vinägersky och hasselbackare.
Recept

Glaserat Gochujang fläsk från Gråbo

Glaserat Gochujang fläsk från Gråbo i potatisbröd med morotspuré, god sås, avocado, mynta, rostad lök och sallad.
Recept

Fläderparfait med hallon

Receptet kommer från Ästad Gård i Hallands inland, ett modernt upplevelseföretag i en härlig lantlig miljö med lyxiga förtecken.
Recept

Lammytterfilé med rödvinssås

Mathias Carlsson arbetar på Ästad Gård i Halland, som är ett modernt upplevelseföretag i Hallands inland, i en härlig lantlig miljö med lyxiga förtecken. Lammet får exklusivt sällskap av den smakrika rödvinssåsen.
Recept

Gratinerad hummer med kantareller, prästost och vitlök

Gustav Trägårdh på Sjömagasinet i Göteborg har förenat havets och skogens läckerheter till en drömkomposition! Lika enkel som den är fantastiskt god att laga till under sensommaren och hösten.
Recept

Skaldjurstårta

Ästad Gård är ett modernt upplevelseföretag i Hallands inland. Från den härliga lantliga miljön med lyxiga förtecken kommer detta recept, författat av Mathias Carlsson som är kock på gården. Den härliga skaldjurstårtan kan med fördel lagas till i förväg och hållas kyld fram till servering.