Filtrera ditt resultat
Recept

Prinsessbakelse i glas

Prinsessbakelse med hallonkompott och krämig vanilj yoghurtmousse.
Recept

Jordgubbsdessert i glas

Jordgubbsdessert med smak av lime och kardemumma. Serveras i glas.
Recept

Färskostglass

Färskostglass med hallon, sudachi, crudo, italiensk maräng och bipollen.
Recept

Vaniljglass med myskmadra och stjärnanis

Vaniljglass med myskmadra och stjärnanis, chokladmazarin, chokladpastej, mandelkaramell, päronconfit och myskmadra gel.
Recept

Hängmörad Entrecote

Hängmörad Entrecote med 5 timmars vit sparris, ramslöksskum, maltvinägersyrad sparris, vinägersky och hasselbackare.
Recept

Glaserat Gochujang fläsk från Gråbo

Glaserat Gochujang fläsk från Gråbo i potatisbröd med morotspuré, god sås, avocado, mynta, rostad lök och sallad.
Recept

Rödbetsgravad laxfilé med hovmästarsås

Rödbetsgravad laxfilé med hovmästarsås och körvel. En lika snygg som god rätt på julbordet.
Recept

Romsill med krasse och senapskorn

Den här julbordssillen serveras i trevlig burk. Några goda tillbehör är tillslungad potatis, rödlök, gräddfil och gräslök.
Recept

Ris à la Malta

Ris à la Malta med rårörda lingon, mandel och misocrumble. En riktigt julig dessert.
Recept

Julköttbullar

De här julköttbullarna har smak av grönpeppar och enbär. Duka gärna upp med klassiska tillbehör som Janssons frestelse, gräddsås, lingon och pressgurka.
Recept

Brynt vit choklad med apelsinkola

Julbordets sista tur består av det söta. Bland julens klassiska smaker återfinns apelsin och choklad, två ingredienser i detta recept. Servera julgodiset med en rykande färsk kopp kaffe.
Recept

Rödbetssallad med kapris och röda svenska äpplen

Rödbetsallad är ett måste på julbordet. Du äter den bäst på vörtbröd, ihop med julskinka och grovkornig senap.
Recept

Pepparkakor med ädelostkräm

Pepparkakor med ädelostkräm, fikon och rostade valnötter. En klassiker på jul och fantastiskt gott att avnjuta tillsammans med glögg.