Recept

Hönsfärsburgare med krispsallad, silverlök, dragondressing, plommontomater och inlagd gurka

Äntligen kan Kronfågel i samarbete med Martin & Servera presentera en nyhet gjord på hönskött – en fantastiskt god och smakrik hönsfärsburgare. Denna burgare görs på köttet från värphöns, en råvara som annars inte tas tillvara fullt ut. Men nu blir det ändring på det och vi kan nu njuta av en klimatsmart och hälsosam hönsfärsburgare. En burgare god i dubbel bemärkelse.
Recept

Svartpepparstekt Klubbfilé med bearnaisesås, grillad tomat och fläskpotatis

Recept

S'mores av våffla

S'mores, godsaken som ofta förknippas med lägereldar i USA. Här i ny tappning med våfflor istället för kex.
Recept

Pralinkexchoklad

Brynt smör, kola, hasselnöt, kakaoböna. Kanske det godaste man kan äta!
Recept

Citron och dilldessert

En lite annorlunda dessert med en härlig fräschör från dill och crème fraîche. Det syrliga hos citronen skapar en spännande balans i smakerna!
Recept

Pavlova burger

Smaker av havtorn, apelsin, tonkaböna, mjölkchoklad och pistage. En modern tolkning på pavlova presenterat som en trevlig Petit Four.