Recept

Bananadumplings

Bananadumplings med färska blåbär.
Recept

Råbiff

Råbiff på oxfilé med friterade risnudlar.
Recept

Lobstersalad

Hummersallad med friterat rispapper.
Recept

Kai Lan

Kai Lan med sparrisbroccoli, picklad lök och riven parmesan.
Recept

Sashimi

Sashimi som serveras med soja, wakame och gari.
Recept

Spicy tuna

Friterad spicy tuna, panerad i tempurasmet och panko.
Recept

Pumpa dumplings

Pumpa dumplings med härlig buljong på shiitake.
Recept

Yakiniku med kimchi

Yakiniku på entrecôte som serveras med kimchi.
Recept

Husmor Lisas egen pastrami på rulle

Husmor Lisas egen pastrami på rulle, serveras på grillat surdegsbröd med paprikapesto.
Recept

Rostas

Rostas, rotsellericrème med lokal kittost, friterad selleriblast, egen soya och svamp.
Recept

Chokladbolls-kladdkaka

Chokladbollskladdkaka med rostade havregryn, kokosflakes och vispad vaniljgrädde.
Recept

BBQ-burgare

Servera vegetariska burgare med Anamma® Formbar Vegofärs.
Recept

Färsfyllda paprikor och tomatbuljong

Vegetariska paprikor fyllda med Anamma Formbar Vegofärs. Servera med blandad sallad.
Recept

Ugnsbakad färslimpa med lingon, ättiksgurka och brunsås

Vegetarisk variant av den klassiska färslimpan med Anamma® Formbar Vegofärs.
Recept

Vattenkimchi – nabak kimchi

Vattenkimchi, eller vattnig kimchi, är så friskt och törstsläckande. Den syras och serveras i saltlake och den finns i många skepnader. Den är vanlig vid koreanska frukostbord, men äts även på kvällarna
Recept

Paj med Västerbottensost och räkor

Paj är en bra och mättande rätt som är perfekt till lunch eller på à la carte-menyn. Paj är mångsidigt och uppskattat som förrätt eller varmrätt, kall eller varm. Paj är lätt att pimpa med rester för att minska svinn.
Recept

Paj med Västerbottensost och sallad på räkor, syltat citronskal och crème fraîche

Paj är en enkel och flexibel rätt som går att variera och använda som förrätt, mellanmål eller lunch. I det här receptet kombineras pajen med fräsch citron och friska räkor och sallad.
Recept

Sallad på Fyra Skånska Gryn, matjesill, rostade rotfrukter och pocherat ägg

En sallad som passar ypperligt för take away. Använd råvarorna fullt ut. Spara. Tänk Nytt. Lägg till. Förpacka. Erbjud. Gör den svarta sopsäcken besviken. Släng inte resterna som blivit över från lunchen utan sälj som take away.
Recept

Hallonpaj med hallonmousse, torkade och färska hallon

Från färdig paj till hemmagjord – Dessertpajens förvandlingsnummer är oändliga med några få trix. Hel, bitar, i glas, i burk. Det behövs väldigt lite för att få ut mycket. Uppskattat och lönsamt. Få till en otroligt god, fin och iögonfallande dessertpaj.
Recept

Ragu på Anamma® Eko vegofärs

Ragu på Vegofärs, färska körsbärstomater, honung och koriander. Perfekt att sälja som take away.
Recept

Ost- och skinkpaj med sallad på rostade rotfrukter

Paj är en enkel och flexibel rätt som går att variera och använda som förrätt, mellanmål eller lunch. I det här receptet kombineras pajen med ugnsrostade rotfrukter och syrliga tillbehör.
Recept

Falafel med rostad palsternacka, crème fraîche och syltad morot

Falafel är för Mellanöstern vad hamburgare är i många västländer. En uppstickare som går att använda i så mycket mer än bara pitabröd – lika populär kall som varm på grund av dess goda och delikata smak.
Recept

Blåbärspaj med mandelbiskvier

Från färdig paj till hemmagjord – Dessertpajens förvandlingsnummer är oändliga med några få trix. Hel, bitar, i glas, i burk. Det behövs väldigt lite för att få ut mycket. Uppskattat och lönsamt. Få till en otroligt god, fin och iögonfallande dessertpaj.
Recept

Paj på Västerbottensost, sallad på marinerad rödbeta och Fyra Skånska Gryn

Paj är en enkel och flexibel rätt som går att variera och använda som förrätt, mellanmål eller lunch. I det här receptet kombineras pajen med marinerade rödbetor, härligt goda, nyttiga gryn och syrlig citron.