Recept

Hönsfärsburgare med krispsallad, silverlök, dragondressing, plommontomater och inlagd gurka

Äntligen kan Kronfågel i samarbete med Martin & Servera presentera en nyhet gjord på hönskött – en fantastiskt god och smakrik hönsfärsburgare. Denna burgare görs på köttet från värphöns, en råvara som annars inte tas tillvara fullt ut. Men nu blir det ändring på det och vi kan nu njuta av en klimatsmart och hälsosam hönsfärsburgare. En burgare god i dubbel bemärkelse.
Recept

Svartpepparstekt Klubbfilé med bearnaisesås, grillad tomat och fläskpotatis

Recept

Råstekt hummer

Råstekt hummer med picklad potatis, potatisglas, dragon, brynt smör och soja.
Recept

Algbakad skrei

Algbakad skrei med blomkålskräm, friterad bukett, quinoa, gröna alger och grillad vitvinssås med kaviar.
Recept

Ostroneldad skrei

Ostroneldad skrei med broccoli, bönor och pepparrot.
Recept

Smörstekt skrei

Smörstekt skrei, brandade, bränd citron, surdeg, persilja och kål.
Recept

Gravad skrei

Gravad skrei med rökt forellrom, picklad senap, dill och kärnmjölksvinägrett.
Recept

Tartar på skrei

Skrei med picklad kålrabbi, ramslökskapris, senap och örter.
Recept

Timjan Citron No1

Alkoholfri drink med smak av timjan och citron.
Recept

Rosmarin Passion No1

Alkoholfri drink med smak av rosmarin och passionsfrukt.
Recept

Blåbär Lavendel No2

Alkoholfri drink med smak av blåbär och lavendel.
Recept

Rödbeta Ingefära No2

Alkoholfri drink med smak av rödbeta och ingefära.
Recept

Hallon Lagerblad No2

Alkoholfri drink med smak av hallon och lagerblad.
Recept

Flädermojito No1

Alkoholfri mojito med smak av fläder.