Filtrera ditt resultat
Recept

Felix® Bacon- & broccolipaj med rökt fläsk, pak choi, friterad färskpotatis och crème fraiche

Topping till Felix® Bacon- & broccolipaj signerad Johan Liljegren, kulinarisk kreatör på Orkla FoodSolutions.
Recept

SURF´N TURF med Felix® Ost- & skinkpaj, syltade kantareller, stenbitsrom, hängd gräddfil och örter

Topping till Felix® Ost- & skinkpaj, signerad Clara Torsén, måltidskreatör vid Restaurang- och hotellhögskolan i Grythyttan.
Recept

Felix® Paj med Västerbottenost, kantareller och maskrosmarmelad

Topping till Felix® Paj med Västerbottenost, recept av Kim Andersson, köksansvarig för skolrestaurangerna i Burlövs kommun.
Recept

Felix® Grönkål- och fetaostpaj med friterad ruccola, rädisor och picklad gulbeta

Topping till Felix® Grönkål- och fetaostpaj, signerad Kristina Glantz, produktchef på Kockens Foodservice.
Recept

Vegetarisk ärtsoppa

Vegokorv / Vegobitar / Skånsk senap / Timjan
Recept

Vegetarisk pytt

Rödbetor / Bostongurka / Osötad ketchup

Recept

Vegetarisk gulasch

Vegobitar / Crème Fraiche / Friterad persilja / Surdegsbröd

Recept

Vegetarisk wallenbergare med potatispuré

Gröna ärtor / Lingon / Brynt smör

Recept

Pulled vego

Servera mer grönt! Vad sägs om pulled vego i bröd med isbergsallad, majonnäs, picklad rödlök, tomat och bbq-sauce?
Recept

Vegokorv i tunnbröd med mos

Fast Vego – vegetarisk snabbmat för alla! Pröva vegokorv i tunnbröd med mos, isbergssallad, rostad lök, skånsk senap och ketchup.
Recept

Fläderparfait med hallon

Receptet kommer från Ästad Gård i Hallands inland, ett modernt upplevelseföretag i en härlig lantlig miljö med lyxiga förtecken.
Recept

Lammytterfilé med rödvinssås

Mathias Carlsson arbetar på Ästad Gård i Halland, som är ett modernt upplevelseföretag i Hallands inland, i en härlig lantlig miljö med lyxiga förtecken. Lammet får exklusivt sällskap av den smakrika rödvinssåsen.
Recept

Skaldjurstårta

Ästad Gård är ett modernt upplevelseföretag i Hallands inland. Från den härliga lantliga miljön med lyxiga förtecken kommer detta recept, författat av Mathias Carlsson som är kock på gården. Den härliga skaldjurstårtan kan med fördel lagas till i förväg och hållas kyld fram till servering.