Recept

Matmuffins fyllda med spenat, soltorkad tomat och majs

Fyllda matmuffins som är mättande och nyttiga.
Recept

Bakat äpple med kanelkeso och solroskärnor

Ett lite sötare, men likväl nyttigt mellanmålsalternativ som är snabbt och enkelt fixat.
Recept

Avokadomacka

Snabbt, nyttigt och gott mellanmål med avokado och keso. Proppat med nyttiga fetter och protein helt enkelt.
Recept

Smoothiebowl

Med denna smoothiebowl får du i dig massa vitaminer och mineraler.
Recept

Omelett

En omelett toppad med smaker från Medelhavet.
Recept

Kalkonwrap med basilikayoghurt

Ett enkelt mellanmål med fräsch smak av basilika.
Recept

Raw food-bollar

Smakfulla raw food-bollar med dadlar, nötter och tranbär.
Recept

Quesadillas

Mättande, goda och nyttiga quesadillas med avokado och fetaost.
Recept

Kvarg i glas

Ett mellanmål fullt av protein tack vare kvargen och sötma från honung och blåbär.
Recept

Kesoplättar

Mättande, nyttiga och lätta att göra. Perfekta att äta mellan frukost, lunch och middag – eller som kvällsmums efter träningen eller till läxläsningen.
Recept

Citron och dilldessert

En lite annorlunda dessert med en härlig fräschör från dill och crème fraîche. Det syrliga hos citronen skapar en spännande balans i smakerna!
Recept

Pavlova burger

Smaker av havtorn, apelsin, tonkaböna, mjölkchoklad och pistage. En modern tolkning på pavlova presenterat som en trevlig Petit Four.
Recept

Ingefärskola

Praktfullt och inspirerande påskgodis av konditorn Elisabeth Johansson.
Recept

Krämig tomatsoppa

Omtyckt och enkel tomatsoppa för många som tar slut direkt. Pastan som kokas i soppan har redande effekt. Servera gärna ett grovt bröd till!
Recept

Kolatarteletter

Dekorerade kolatarteletter, vackert och smakrikt! Konditorn Cecilia Andersson bjuder på en massa härliga bakverk som passar både till påsken och övriga året. Hon har tänkt ut bakverk med lite extra piffiga dekorationer.
Recept

Krämig sill med Västerbottenost

Lyxa till sillen med Västerbottensost. Sillenär både enkel att göra och fantastiskt god!
Recept

Vaniljbavaroise med hallongelé

Chefskonditor Daniel Roos från Operakällaren har skapat dessa ljuvliga munsbitar med frisk bärsmak som passar perfekt att servera dina gäster efter maten i påsk.