Recept

Grön sparris med parmesancrème

Den här förrätten är som en gotländsk tapas. Gotländsk sparris är bland det bästa från Gotland. De torkade oliverna och serranon ger rätten en tapas-koppling.
Recept

Hummus på gula ärter

Försvenskad hummus på gula ärter, istället för kikärter. Billigt, gott och klimatsmart!
Recept

Mucver – Zucchiniplättar från Turkiet

Meze är den sammanfattade benämningen för många smårätter, båda varma och kalla, som serveras som förrätt eller som en hel middagsbuffé. Det finns hundratals rätter som passar, här är ett utmärkt exempel!
Recept

Skaldjurstårta

Ästad Gård är ett modernt upplevelseföretag i Hallands inland. Från den härliga lantliga miljön med lyxiga förtecken kommer detta recept, författat av Mathias Carlsson som är kock på gården. Den härliga skaldjurstårtan kan med fördel lagas till i förväg och hållas kyld fram till servering.