Recept

Mexikansk köttfärsgryta

Matig köttfärsgryta med röda bönor - stor matglädje för lite pengar.
Recept

Falafel med tzatziki och saffransris

Kryddig och smakrik falafel med tzatziki och saffransris.
Recept

Älginnanlår med palsternackspuré

I hjärtat av Västerbottens vildmark ligger Källans hotell, spa och konferens. Det är en plats för både arbete, rekreation och inte minst återhämtning. Kock på Källan är Andreas Lindblom, en ung talang från orten som bestämde sig tidigt för att bli kock. På Källan lagar han husmanskost på bra råvaror och som norrlänning gillar han bland annat vilt och svamp.
Recept

Högrevsgryta med syrad grädde och sambal

Rejäl gryta på klassiskt grytkött där vi långkokat ur alla fina smaker. Mötet mellan sötma från lök och paprika med ett litet sting från sambal och gräddens höga syra gör att det lyfter lite extra.
Recept

Hannas apelsinkyckling

Frisk kyckling med rund smak av apelsin. Det här en lagom kryddig rätt som är enkel och passar att laga till många.
Recept

Rensarvsentrecôte med helbakad rotselleri

En vilträtt med helbakad rotselleri, friterad jordärtskocka, dragonkräm och rostade höstprimörer.
Recept

Rensarvsinnerfilé med nyskördade höstprimörer

Den här rätten blir komplett mednyskördade höstprimörer, persiljerotspure, grönkål och hasselnötspesto.
Recept

Rensarvsytterfilé med jordärtskocka

Rensarvsytterfilé med jordärtskocka, shiitakesvamp, hasselnötter och svartavinbär. En riktig hösträtt!