Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Välj nedan mellan Privat verksamhet, Offentlig verksamhet och Handla via e-handel

Bli kund hos Martin & Servera

Kontakt

Privat verksamhet

Driver du café, restaurang, pizzeria, gatukök, catering, hotell eller butik? Hos oss kan du få leverans av allt från basvaror, färskvaror och delikatesser, till utrustning, vin och öl. Ett samarbete som förenklar din vardag.
Kontakt

Offentlig verksamhet

Är Martin & Servera den upphandlade leverantören i din Region eller Kommun? Fyll i formuläret och koppla din verksamhet till aktuellt avtal.
Kontakt

Handla via e-handel

Är du redan kund till Martin & Servera men saknar inlogg till vår e-handel? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med inloggningsuppgifter inom en arbetsdag.
Du som enbart har kundkort hos Martin & Servera Restaurangbutiker kan inte använda dig av Martin & Serveras e-handel i dagsläget.

Läs mer

Kontakt

Välkommen att bli kund hos Martin & Servera

Martin & Servera erbjuder precis allt som ditt kök, din bar, matsal eller butik behöver, oavsett om du är en restaurang, ett litet kafé, en hel kommun eller ett rikstäckande restaurangkoncept. Med våra bilar kommer leverans av allt från basvaror, färskvaror och delikatesser, till utrustning, vin och öl. Ett samarbete som förenklar din vardag helt enkelt.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.