Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Fokus på hållbarhet

Hållbarhet

Människor och värderingar

I Martin & Servera-koncernen jobbar omkring 3 200 medarbetare. Anställda som trivs, utvecklas, mår bra och känner sig trygga - det utgör grunden för vår framgång. Mångfald berikar vårt företag och samarbetet med kunder och leverantörer.
Vi pratar ofta om "den goda måltiden" som är ett uttryck för hur vi vill arbeta. Det handlar naturligtvis om att vi vill leverera varor av bra kvalitet, men också att vi vill kunna förenkla ditt medvetna val genom att erbjuda ett stort utbud av hållbara alternativ.

Martin & Servera arbetar inom fem fokusområden som vart och ett på sitt sätt bidrar till den goda måltiden.

  • Resurseffektiv verksamhet – som handlar om att minska svinn, reducera utsläpp och energiförbrukning.
  • Hållbart erbjudande – där vi fokuserar på att ge dig ett riktigt bra utbud av till exempel ekologiska och miljömärkta produkter.
  • Kvalitet och matsäkerhet – som skapar trygghet i hela varuflödet från leverantör via våra lager och därefter ut till din verksamhet.
  • Hållbar produktion – handlar om att de varor vi säljer ska vara producerade med omsorg om människor, djur och natur, och om hur vi följer upp våra leverantörer.
  • God arbetsgivare – som rör våra medarbetare, vår organisation och hur vi arbetar tillsammans, för det påverkar också dig som är kund till oss.

På sidan om miljö och ansvar kan du läsa mer ingående om vad ledstjärnorna betyder för oss.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhet

Mer hållbara tillsammans

Tillsammans kan vi göra mer skillnad för en hållbar framtid.
Tillsammans med dig kan vi vara en förändrande kraft för hela restaurangbranschen. Vi ställer höga krav på produkterna, arbetar med att minska matsvinnet och samarbetar för hållbara transporter. Du kan känna dig trygg med det du serverar dina gäster, oavsett hur dina målsättningar ser ut. Det ska vara enkelt att göra hållbara val. Det är egentligen ganska självklart: många små steg blir ett jättekliv. Mer hållbara tillsammans helt enkelt.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.