Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Ceviche

Recept skrivet av
Unilever Food Solutions
Ceviche de pescado är en fiskrätt från Peru, som också är Perus nationalrätt. Ceviche tillagas med färsk fast vit fisk, marineras med lime, kryddas med koriander, salt, vitlök och röd lök. Här en variant på den enkla klassikern.

Ingredienser

  • 700 g koljafilé, tärnad 2x2 cm
  • 150 g gurka, tärnad
  • 75 g tomat, tärnad
  • 75 g majs, rostad
  • 40 g rödlök, skivad
  • 150 g avokado, tärnad
  • 25 g färsk koriander, hackad
  • 10 g röd chili, urkärnad och hackad
  • 10 g grön chili, urkärnad och hackad
  • 40 g limejuice, färskpressad
  • 7 g vitlök, riven
  • 100 ml Hellmann's Citrus Vinaigrette
  • 4 g salt

Till servering

  • 10 g koriander
  • 10 g gräslök
simpleimage
182881 - HELLMANNS - Tyskland - Kylt
0,00 kr {{jmfprisString}} / L {{jmfPrisDeladString}} / L
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
{{mojligLevDatum}}
{{stockStatusText}}

Tillagning

  1. Marinera koljan i vinaigrette, salt, limejuice, grön och röd chili. Kyl sedan väl.
  2. Blanda den kylda marinerade koljan med rostad majs, tomat, gurka, avokado, koriander och rödlök. Smaksätt med nymalen svartpeppar.
  3. Servera cevichen i väl kylda glas och toppa med koriander och gräslök.

simpleimage
182881 - HELLMANNS - Tyskland - Kylt
0,00 kr {{jmfprisString}} / L {{jmfPrisDeladString}} / L
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
{{mojligLevDatum}}
{{stockStatusText}}

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.