Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Receptet "Uppgradering"

Recept skrivet av
Nadia
Gott tillbehör till lamm, kyckling eller fläsk.

Ingredienser

  • Receptet ger: 10 portioner
  • 50 g Milda Flytande Mjölfritt Margarin
  • 150 g zucchini, courgette
  • 75 g paprika, grön strimlad
  • 75 g paprika, gul strimlad
  • 50 g paprika, röd strimlad
  • 150 g champinjoner, färska
  • 150 g morot, riven
  • 100 g lök, röd
  • 100 g Knorr Tomatino
  • 50 g Oliver, Kalamata, kärnfria
  • 20 g Knorr Professional kryddpuré vitlök
  • 200 g getost
  • 30 g Knorr Grönsaksfond, koncentrerad
Citronkaka 800g
377424, NYÅKERS, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Fri från Soja
  • Fri från Baljväxtprotein
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Tillagning

  1. Skär grönsakerna grovt och fräs dem i olivolja.
  2. Tillsätt Knorr Professional Vitlökspuré och rosmarin.
  3. Blanda ned Knorr Tomatino och Knorr Grönsaksfond och krydda med svartpeppar.
  4. Lägg grönsakerna i en ugnsform och strö över getost.
  5. Gratinera i het ugn tills ytan fått en vacker färg.

Citronkaka 800g
377424, NYÅKERS, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Fri från Soja
  • Fri från Baljväxtprotein
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Fler recept

Recept

Renlardo med kantareller

Renlardo med kantarellstuvning på surdegsbröd. En förrätt med Norrbotniska smaker till höstens meny.
Recept

Rensarvsentrecôte med helbakad rotselleri

En vilträtt med helbakad rotselleri, friterad jordärtskocka, dragonkräm och rostade höstprimörer.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.