Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Receptet "Uppgradering"

Recept skrivet av
Nadia
Gott tillbehör till lamm, kyckling eller fläsk.

Ingredienser

  • Receptet ger: 10 portioner
  • 50 g Milda Flytande Mjölfritt Margarin
  • 150 g zucchini, courgette
  • 75 g paprika, grön strimlad
  • 75 g paprika, gul strimlad
  • 50 g paprika, röd strimlad
  • 150 g champinjoner, färska
  • 150 g morot, riven
  • 100 g lök, röd
  • 100 g Knorr Tomatino
  • 50 g Oliver, Kalamata, kärnfria
  • 20 g Knorr Professional kryddpuré vitlök
  • 200 g getost
  • 30 g Knorr Grönsaksfond, koncentrerad
Produktbild saknas
377424 - NYÅKERS - Sverige - Torrt
0,00 kr {{jmfprisString}} / Kg {{jmfPrisDeladString}} / Kg
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
{{mojligLevDatum}}
{{stockStatusText}}

Tillagning

  1. Skär grönsakerna grovt och fräs dem i olivolja.
  2. Tillsätt Knorr Professional Vitlökspuré och rosmarin.
  3. Blanda ned Knorr Tomatino och Knorr Grönsaksfond och krydda med svartpeppar.
  4. Lägg grönsakerna i en ugnsform och strö över getost.
  5. Gratinera i het ugn tills ytan fått en vacker färg.

Produktbild saknas
377424 - NYÅKERS - Sverige - Torrt
0,00 kr {{jmfprisString}} / Kg {{jmfPrisDeladString}} / Kg
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
{{mojligLevDatum}}
{{stockStatusText}}

Fler recept

Recept

Renlardo med kantareller

Renlardo med kantarellstuvning på surdegsbröd. En förrätt med Norrbotniska smaker till höstens meny.
Recept

Rensarvsentrecôte med helbakad rotselleri

En vilträtt med helbakad rotselleri, friterad jordärtskocka, dragonkräm och rostade höstprimörer.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.